Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.62

Superbet

Sandefjord și Rosenborg sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 18 din prima ligă a Norvegiei. Sandefjord este un club apărut recent în fotbalul norvegian, înființat în septembrie 1998. Întreaga existență a fost un drum periodic între primele două eșaloane. A revenit în Eliteserien în 2020, iar anul trecut s-a clasat pe 10. Acum ocupă poziția a 8-a, cu 21 de puncte obținute în 17 runde. Formația este antrenată de Hans Erik Ödegaard, tatăl lui Martin Odegaard, starul și căpitanul lui Arsenal. Lotul pe care îl are la dispoziție este unul modest, cotat la 6.45 milioane de euro. 

Rosenborg este un club de cu totul alt nivel. De fapt, este chiar cel mai mare din Norvegia, cu 26 de titluri. Ultimul a fost obținut în 2018. De atunci au fost clasări pe 3, 4, 5 și 5, rezultate pe care fanii nu le mai acceptă. Din această iarnă, echipa este pregătită de Kjetil Rekdal. Lotul pe care îl are la dispoziție valorează 12.60 milioane de euro, iar după 17 etape disputate ocupă locul 4, cu 31 de puncte. 

cota2.ro

• Rosenborg a câștigat fără drept de apel meciul direct cu Sandefjord din turul campionatului, scor 3-0

• 24 de ocazii de gol și 10 șuturi pe poartă a avut Rosenborg în meciul tur cu Sandefjord. Adversarii au expediat o singură execuție cadrată

• 18 meciuri consecutive fără eșec are Rosenborg în fața lui Sandefjord

• 31-20 este golaverajul lui Rosenborg în acest campionat. Sandefjord e pe minus, 29-34

• 14.59 ocazii de gol/meci și-a creat Rosenborg în acest sezon. Sandefjord îi este inferioară, o medie de 11.94 oportunități/partidă

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Rosenborg sau un rezultat de egalitate (X2) este @1.20. 

-----------------------------------

Sarpsborg 08 primește vizita lui Bodo/Glimt în runda cu numărul 18 din Eliteserien, primul eșalon fotbalistic al Norvegiei. Partida se joacă astăzi, de la ora 20:00. 

Sarpsborg 08, în actuala organizare, a fost înființată în anul 2008, prin fuziunea mai multor cluburi locale. Promovarea pe prima scenă a venit rapid, două sezoane mai târziu, iar clubul a devenit celebru datorită scouting-ului excelent de pe continentul african. Cea mai bună clasare din istorie a fost un loc 3, în 2017, care i-a permis să evolueze în grupele Europa League. Din acel moment nu s-a mai clasat mai sus de poziția a 8-a. Nici în actuala stagiune nu o duce mai bune, pe 11, cu 19 puncte obținute în 17 runde. Din iarnă, antrenor este Stefan Billborn. Acesta gestionează un lot cotat la 4 milioane de euro. 

Bodo/Glimt, campioana ultimelor două sezoane din Norvegia, este una dintre cele mai spectaculoase formații de pe Bătrânul Continent. Revelația sezonului trecut, sfertfinalistă de Conference League, este acum la o singură dublă distanță de o calificare istorică în grupele Ligii Campioniolor. Și-a spulberat adversarele din preliminarii până în acest punct, 6-1 cu Klaksvik, 8-1 cu Linfield și 6-1 cu Zalgiris. În cale îi mai stă doar Dinamo Zagreb. Artizanul reușitelor este antrenorul Kjetil Knutsen. În ciuda unor oferte primite în ultimele perioade de transferuri, a rămas pe poziție și duce mai departe un proiect extrem de interesant. După un start mai modest în campionat, Bodo/Glimt a urcat pe locul 3, cu 34 de puncte. 

• Bodo/Glimt a învins-o categoric pe Sarpsborg în meciul din turul campionatului, scor 4-1

• 11 meciuri consecutive fără înfrângere are Bodo/Glimt în fața adversarei de astăzi

• Bodo/Glimt are cel mai bun atac din prima ligă norvegiană, 44 de goluri înscrise în 17 partide

• Bodo Glimt are o serie de 5 victorii consecutive în campionat. În acest interval, golaverajul este neverosimil: 20-2

• Sarpsborg este la polul opus, pierzând ultimele 5 meciuri din campionat

• 19.29 ocazii de gol/meci și-a creat Bodo/Glimt în acest sezon, de departe cea mai bună medie din Eliteserien. 

Pe Superbet, cota pentru pariul combinat X2 și peste 1.5 goluri în meci este @1.35. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sandefjord vs Rosenborg
Pronostic:
X2
Cota
1.20
Sarpsborg vs BoDo Glimt
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.62
Profit: 3.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro