Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

Superbet

Go Ahead Eagles și PSV Eindhoven se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda secundă a noului sezon din Eredivisie. Go Ahead Eagles este un club vechi al Olandei, înființat în urmă cu 118 ani. Și-a trăit perioada de glorie între 1916 și 1933, când a cucerit și singurele 4 titluri din palmares. Are și o apariție inedită în Europa League, în sezonul 2015/2016, când a fost primită pe baza unui clasament al fair-play-ului. Revenind la actualitate, Go Ahead Eagles are un lot cotat la sub 9 milione de euro. Anul trecut a fost implicată în hora retrogradării, așa că pe banca a sosit un nou manager, René Hake. Acesta a debutat cu un eșec, 0-2 pe terenul lui Alkmaar în prima etapă. 

PSV vrea să întrerupă dominația internă a rivalei Ajax. Sezonul trecut a fost aproape, terminând la două puncte în spate. Cel care a primit această misiune este legendarul Ruud van Nistelrooy, instalat antrenor în vară. Debutul mandatului este entuziasmant. PSV a învins-o pe Ajax cu 5-3 în Supercupa Olandei, a câștigat cu 4-1 meciul din prima rundă cu Emmen și a eliminat-o pe AS Monaco în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Lotul arată bine în acest moment. Conducerea a rezistat tentației de a-l ceda pe starul Cody Gakpo, în ciuda numeroaselor oferte. Acesta are deja 3 goluri și 2 pase decisive în primele 4 partide oficiale.

cota2.ro

• PSV a câștigat toate cele 3 meciuri disputate contra lui Go Ahead Eagles sezonul trecut

• PSV a câștigat toate cele 10 partide jucate contra lui Go Ahead Eagles în acest secol

• 86 de goluri a înscris PSV în stagiunea trecută din Eredivisie. Go Ahead Eagles a înscris doar 37

• 200.95 milioane de euro valorează lotul lui PSV. Cel al adversarei de astăzi este cotat la doar 8.95 milioane de euro. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui PSV este @1.38.

-----------------------------

Lecce și Inter Milano se întâlnesc de la ora 21:45, în prima etapă a sezonului 2022/2023 din Serie A. 

Lecce a revenit în Serie A după două sezoane petrecute în al doilea eșalon. Antrenorul Marco Baroni va avea însă o misiune greu de îndeplinit, aceea de a salva echipa de la retrogradare. Are la dispoziție de departe cel mai slab lot, cotat la 48.83 milioane de euro. Bugetul pentru achiziții din vară nu a fost generos, sub 6 milioane. Nici primul meci oficial nu este încurajator. Week-end-ul trecut, Lecce a fost eliminată din Cupa Italiei de Cittadella, formația de Serie B, scor 2-3, după prelungiri. 


Simone Inzaghi nu mai are nicio scuză în actuala stagiune și este obligat să cucerească titlul. Anul trecut, Inter a încheiat pe poziția secundă, la două puncte în spatele rivalei AC Milan. Nerazzurrii au avut o campanie reușită de achiziții. Golgeterul Romelu Lukaku a revenit în Italia, sub formă de împrumut de la Chelsea. Au mai fost aduși Joaquin Correa, de la Lazio, Kristjan Asslani, de la Empoli, dar și Henrikh Mkhitaryan, de la AS Roma. 


• Inter a obținut 4 puncte din disputele cu Lecce în stagiunea trecută: victorie 4-0 și remiză 1-1

• Inter a avut de departe cel mai bun atac în stagiunea trecută de Serie A, 84 de goluri marcate. Golgeterii Lautaro Martinez (21 de reușite) și Edin Dzeko (13) au rămas la echipă

• 610.00 milioane de euro valorează lotul lui Inter, de 12 ori mai mult decât al lui Lecce

• 17.63 ocazii de gol/meci și-a creat Inter în stagiunea trecută. De departe cea mai ridicată medie din Serie A.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Inter este @1.30. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 2 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot câștigul obținut în urma pariului cu numărul 1. Miza inițială a fost 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Go Ahead Eagles vs PSV Eindhoven
Pronostic:
2
Cota
1.38
Lecce vs Inter
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.79
Profit: 6.32
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro