Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Almeria și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 23:00, în prima etapă a sezonului 2022/2023 din La Liga. Almeria a revenit în La Liga după 7 sezoane petrecute în liga secundă spaniolă. Performanța a fost obținută avându-l antrenor pe Rubi, manager în vârstă de 52 de ani, trecut pe la Betis, Espanyol sau Levante. Conducerea a încercat să îi construiască un lot decent și a investit 19 milioane de euro în transferuri în această vară. În ciuda acestui lucru, obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. 

Real Madrid vine după un sezon de vis, în care a cucerit Liga Campionilor și titlul în La Liga. „Galacticii” au un moral excelent înaintea deplasării la Almeria. În urmă cu 4 zile s-au impus în Supercupa Europei, 2-0 contra lui Eintracht Frankfurt. A fost un meci dominat într-o manieră autoritară. Lotului stelar pe care Carlo Ancelotti îl avea la dispoziție i s-au adăugat în această vară Rudiger, fundaș central adus gratis de la Chelsea, și închizătorul Aurelian Tchouameni, cumpărat cu 80 de milioane de la AS Monaco. 

cota2.ro

• Real Madrid a câștigat la scor ultimele 5 dispute directe contra celor de la Almeria: 3-0, 4-1, 4-0, 5-0 și 8-1

• Karim Benzema, marele favorit la câștigarea Balonului de Aur, a marcat și în Supercupa de acum 4 zile. Stagiunea trecută a semnat 44 de goluri în 46 de apariții în toate competițiile

• Almeria a pierdut 3 dintre meciurile amicale disputate în această vară: 1-2 cu Al Hilal, 2-3 cu Granada și 1-2 cu Cordoba

• 834.50 milioane de euro valorează lotul lui Real Madrid. Cel al Almeriei este cotat la 78.90 milioane

• Real Madrid a avut cel mai bun atac și cea mai bună apărare din La Liga în stagiunea trecută, 80 de goluri marcate și 31 primite.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Real Madrid este @1.42.

------------------------------

Vizela și Porto se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în etapa secundă a primei ligi din Portugalia. 

Sezonul trecut, Vizela a revenit în prima ligă portugheză, după o absență de 36 de ani. A încheiat pe locul 14, cu doar 4 puncte deasupra liniei retogradării. Antrenorul Álvaro Pacheco a fost confirmat în funcție, dar investițiile au lipsit cu desăvârșire, niciun euro investit în transferuri.

De cealaltă parte, FC Porto vine după un sezon istoric pe plan intern. A cucerit titlul cu un avans de 6 puncte față de Sporting, pierzând un singur meci dintre cele 34 disputate. Perioada de marcato a fost extrem de încărcată. Sérgio Conceição a pierdut câțiva oameni de bază, în special pe Vitinha (PSG) și Fabio Vieira (Arsenal), dar a și primit jucători pentru care s-au plătit 47.5 milioane de euro. Debutul în noua stagiune a fost ideal, victorie cu 3-0 în Supercupa cu Tondela și triumf 5-1 în prima etapă din campionat, contra lui Maritimo. 

• 43 de ocazii de gol și 18 șuturi pe spațiul porții a avut Porto în primele două meciuri ale sezonului

• FC Porto a câștigat în handicap toate cele 3 meciuri disputate în istorie contra lui Vizela, toate în sezonul trecut. A fost 4-0 și 4-2 în campionat, 3-1 în Cupă

• Porto și-a păstrat cei mai buni 2 marcatori din sezonul trecut, pe Taremi (20 de goluri, 12 pase decisive) și pe Evanilson (14 goluri, 4 pase)

• 252 de milioane de euro valorează lotul lui Porto, potrivit Transfermarkt. Cel al lui Vizela este cotat la doar 14.05 milioane.

Pe Superbet, pariul combinat victorie Porto și peste 1.5 goluri are cota @1.42. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot câștigul obținut în urma primelor două pariuri. Miza inițială a fost 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Almeria vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.42
Vizela vs FC Porto
Pronostic:
2 & peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro