Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Pablo Carreno Busta

UNIBET

Finala turneului de la Montreal este oarecum neașteptată, între Hubert Hurkacz și Pablo Carreno Busta. 

Mai jos aveți informații despre cei doi jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

După eliminările surprinzătoare din primul tur la Wimbledon și Washington, Hubert Hurkacz este aproape de al 2-lea titlu din 2022 și al 6-lea al carierei. Ajuns la 25 ani Hubert a intrat destul de târziu în elita tenisului masculin, însă la acest moment este fără discuții unul dintre cei mai buni jucători din circuit.Hurkacz a avut un 2021 extraordinar, în care a reușit să intre între în premieră între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Anul acesta are titlu pe iarbă la Halle, semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner, Auger Aliassime ori Nick Kyrgyos. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit și a fost foarte precis la acest capitol în acest turneu, reușind nu mai puțin de 77 ași în meciurile cu Ruusuvori, Ramos, Kyrgyos și Ruud. 

Pablo Carreno Busta este un jucător spaniol de 31 ani, aflat pe locul 23 ATP. El este unul dintre cei mai longevivi jucători din top 70 ATP, fiind de 9 ani printre cei mai buni jucători din lume, perioadă în care a câștigat 6 titluri ATP și a obținut victorii cu mai toți marii jucători ai lumii. Prezența sa în această finală surprinde, anul 2022 fiind destul de slab pentru Carreno Busta, care în afara finalei de la Barcelona pierdută cu Alcaraz a avut rezultate modeste cu multe eliminări în primele tururi în fața unor jucători net inferiori. Aici a jucat foarte bine, pierzând un singur set contra lui Evans în semifinale. Au fost in rest victorii scurte cu Berettini, Rune, Sinner și Draper cu toți jucători de top.

Voi merge și de această dată pe Hubert Hurkacz, un jucător extrem de greu de învins pe hard, în special datorită serviciului său puternic și bine plasat cu care câștigă multe puncte ușoare. Carreno Busta a jucat bine până acum, însă el este un jucător care preferă mai mult schimburile lungi și nu cred că vor fi prea multe în această finală. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hubert Hurkacz vs Pablo Carreno Busta
Pronostic:
Hubert Hurkacz -2.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro