Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Chindia Târgoviște

Superbet

Ziua de duminică se închide în SuperLigă cu confruntarea dintre FCSB și Chindia Târgoviște. Partida se desfășoară pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:30, și contează pentru etapa a 5-a din noul sezon.

Așa cum era de așteptat, vicecampioana României este cotată cu prima șansă și va ataca prima victorie din acest sezon. În primele 4 runde, focusați mai mult pe parcursul din Conference League, elevii lui Petrea și, mai nou, ai lui Nicolae Dică au bifat 3 remize și un eșec în actuala stagiune.

cota2.ro

Nici Chindia Târgoviște nu o duce prea bine, iar Adrian Mihalcea pare că a continuat seria slabă în care echipa se afundase și în mandatul lui Emil Săndoi. Chiar dacă sunt ceva mai ofensivi, dâmbovițenii nu au reușit nici ei să găsească drumul spre victorie în primele 4 runde: 2 eșecuri și 2 remize.

De 6 ori s-au întâlnit FCSB și Chindia Târgoviște în Liga 1, de la revenirea târgoviștenilor pe prima scenă, în 2019. De 5 ori a câștigat FCSB, în timp ce o confruntare, în 2020, s-a terminat la egalitate, 1-1.

În sezonul trecut, roș-albaștrii din București s-au impus de fiecare dată: 1-0 în deplasare și 3-2, pe Arena Națională, după un meci în care Chindia a condus cu 2-0.

În mod normal, gazdele vor avea inițiativa în confruntarea din această seară. Cu presiunea rezultatelor din campionat, acolo unde CFR a pus deja 6 puncte avans, FCSB e obligată să câștige în fața Chindiei.

  • Chindia nu a marcat în ultimele două etape: 0-2 cu CFR Cluj și 0-0 cu Farul.
  • FCSB vine după dubla victorie din Conference cu Dunajska Streda, unde nu a primit gol (1-0 și 1-0).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
FCSB câștigă fără să primească gol & FCSB cele mai multe cornere
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro