Ponturi Pariuri Tenis Karolina Pliskova vs Venus Williams

BETANO

Karolina Pliskova și Venus Williams se întâlnesc în primul tur la Cincinnati, iar noi am ales o cotă de 2.00 cu șanse mari de reușită. Mai jos aveți informații despre jucătoare și pronosticul propus. 

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 30 ani, clasată pe locul 17 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian open și Roland Garros. Pliskova are un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Vine aici după cel mai bun turneu din 2022, semifinale la Toronto, unde a trecut pe rând de Krejcikova, Anisimova, Sakkari și Zheng. Pliskova este o jucătoare puternică ce preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar și foarte multe duble greșeli. 

cota2.ro

Venus Williams a ajuns la 42 ani și a revenit în circuit după mai mult de 1 an de pauză. Fosta jucătoare care a dominat tenisul feminin la începutul anilor 2000 este departe însă de acei ani, jucând mai mult de distracție în fața propriilor suporteri. Deplasarea ei în teren suferă, încercând de fiecare dată să finalizeze punctele rapid prin lovituri puternice. Venus are doar 3 victorii în ultimele 20 partide jucate în ultimii ani. 

Karolina Pliskova este net superioară și cel mai probabil va câștiga fără nicio problemă această partidă. Ea este însă recunoscută în circuit pentru numărul extrem de mare de duble greșeli pe care le comite indiferent de adversar și cred că linia fixată de Betano este prea jos. Pliskova are 56 duble greșeli comise în ultimele 10 partide, deși s-a aflat în cea mai bună perioadă a anului pentru ea. De obicei, Venus încearcă să lovească decisiv atunci când serviciul este slab lucru care va duce în opinia mea la peste 3.5 duble greșeli ale Karolinei Pliskova. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Karolina Pliskova vs Venus Williams
Pronostic:
Karolina Pliskova - peste 3.5 duble greșeli
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro