Ponturi Pariuri Fotbal Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb

Superbet

Bodo/Glimt - Dinamo Zagreb

De la ora 22:00, pe ”Aspmyra Stadion”, Bodo/Glimt primeste vizita croatilor de la Dinamo Zagreb intr-un duel din cadrul Play-Off-ului UEFA Champions League, mansa tur.

Bodo/Glimt si-a inceput campania de calificare in Insulele Feroe unde a trecut cu emotii, in dubla mansa, de Klaksvik, scor 4-3. Urmatorul adversar a fost Linfield din Irlanda de Nord. In deplasare, Bodo/Glimt a fost invinsa surprinzator cu 1-0, insa norvegienii si-au revenit si au castigat returul cu un sec 8-0. In turul 3, adversarii nordicilor au fost lituanienii de la Zalgiris pe care i-au invins cu 6-1 la general, dupa un succes cu 5-0 pe teren propriu. In ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, Bodo/Glimt are succese pe linie si in fiecare meci a marcat de cel putin doua ori. Mai mult, in ultimele 5 meciuri de ”acasa” a punctat de fiecare data de cate minim 4 ori. Deasemenea, acestia nu au fost invinsi in fata propriilor fani in acest an, lucru exceptional dupa parerea mea si care arata forta acestora pe propriul teren.

cota2.ro

Dinamo Zagreb si-a inceput campani direct din turul 2, unde a dat peste nord-macedonenii de Shkupi, pe care i-au invins greu in dubla mansa, scor 3-2. In turul 3, croatii au dat peste Ludogorets, o echipa ceva mai buna decat adversara din turul anterior, conform site-urilor de specialtate. Dinamo a trecut de acestia cu 6-3 la general, dupa un succes pe teren propriu cu 4-2 si un succes in deplasare cu 2-1. Campioana Croatiei a aratat ca are momente in care apararea nu functioneaza, dar antrenorul Ante Cacic are la dispozitie cativa atacanti de clasa care pot rezolva oricand partida. ”Albastrii” sunt neinvinsi in ultimele 18 partide, iar in ultimele doua dueluri, chiar daca au primit gol, au marcat de fiecare data cate 4 goluri. Statistica arata ca Dinamo a primit gol in 8 din ultimele 9 meciuri, dar chiar si asa, acestia sunt neinvinsi.

Meciul se anunta a fi unul cu multe goluri, mai ales ca meciul se va juca pe un gazon artificial, suprafata care o dezavantajeaza enorm pe Dinamo Zagreb. Ambele echipe au probleme in defensiva, dar gasesc mai mereu poarta si pun probleme mari pe plan ofensiv. Pontul meu pentru acest meci este ”Ambele echipe marcheaza”, insa cota nu este una care imi convine, anume 1.60. La Superbet insa am gasit un pariu extrem de interesant in care avem nevoie, deasemenea, de gol in ambele porti, doar ca in maxim 45 de minute, iar acest deznodamant e des intalnit, mai ales la meciurile cu potential mare de minim 3-4 goluri marcate. Asadar, pontul meu pentru acest meci este ”GG in oricare repriza”, la o cota de 1.95, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
GG in oricare repriza
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro