Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

Superbet

Bolton Wanderers și Morecambe sunt adversare în etapa cu numărul 4 din League One, astăzi, de la ora 21:45.Bolton Wanderers este un club de mare tradiție al Angliei, fiind printre fondatorii primei ligi de fotbal, în 1888. Deține un record interesant. Este echipa care a petrecut cele mai multe sezoane pe prima scenă, 73, fără a cuceri titlul. În 2015 a fost în pragul falimentului. Din 2019 are finanțatori noi, iar pretențiile au crescut treptat. Sezonul trecut s-a clasat pe 8, nu departe de zona cu pretenții a clasamentului. Antrenorul Ian Evatt a fost păstrat și are la dispoziție un lot cotat la puțin peste 10 milioane de euro. 

Morecambe este un club mult mai mic. Anul trecut a promovat pentru prima dată în al treilea eșalon al fotbalului englez, dar va avea o misiune grea în a se menține. Lotul este cel mai slab din competiție, cotat la doar 5.20 milioane de euro, iar investițiile din această perioadă de mercato au lipsit cu desăvârșire. 

cota2.ro

• Morecambe nu a învins-o niciodată pe Bolton într-un meci oficial

• Bolton este neînvinsă în primele 3 runde din actuala stagiune. Are 5 puncte și un golaveraj 4-1

• Bolton are cea mai bună defensivă din League One

• Morecambe nu a câștigat vreun meci în acest sezon, are doar două puncte și un singur gol marcat în primele 3 etape

• Bolton a câștigat la scor ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu: 5-1 cu Salford, 3-0 cu Wycombe, 4-2 cu Fleetwood și 3-1 cu Accrington.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Bolton este @1.53.

-------------------

Bodo/Glimt și Dinamo Zagreb dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Bodo/Glimt continuă să impresioneze lumea fotbalului. Sfertfinalistă în ediția trecută de Conference Laegue, campioana Norvegiei și-a desființat pur și simplu adversarele din actualele preliminarii: 6-1 cu Klaskvik (Insulele Feroe), 8-1 cu Linfield (Irlanda de Nord) și 6-1 cu Zalgiris (Lituania). Managerul Kjetil Knutsen a reușit să redreseze lucrurile și în competiția internă. Datorită unei serii de 6 victorii consecutive, Bodo/Glimt a urcat pe locul secund. Fără prezență vreodată în grupele Ligii Campionilor, fanii norvegieni sunt pregătiți să își poarte favoriții spre un rezultat istoric.

Dinamo Zagreb este o echipă cu experiență mai mare în cupele europene, dar care nu practică un fotbal la fel de plăcut. La campioana Croației nu sunt lucrurile la fel de stabile. La finalul lui aprilie a venit un nou antrenor, Ante Cacic, iar la nivel de lot au pierdut fotbaliști importanți în vară, în special la mijlocul terenului, „închizătorii” Krisijan Jakic și Bartol Franjic. În precedentele tuturi preliminare, Dinamo a trecut de Skhupi (Macedonia de Nord), 3-1 la general, și de Ludogorets (Bulgaria), 6-3 la general. 

• 12 victorii consecutive are Bodo/Glimt pe teren propriu în cupele europene

• unele au fost antologice: 6-1 cu Roma, 2-0 cu CSKA Sofia, 2-0 cu Celtic, 2-1 cu Alkmaar, 8-0 cu Linfield sau 5-0 cu Zalgiris

• 48 de goluri a înscris Bodo/Glimt în cele 18 meciuri disputate în competiția internă în acest sezon

• 24 iunie 2021 este data ultimului meci în care Bodo/Glimt nu a reușit să marcheze pe teren propriu.

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Bodo/Glimt este @1.22.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 2 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot câștigul obținut în urma pariului cu numărul 1. Miza inițială a fost 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bolton vs Morecambe
Pronostic:
1
Cota
1.53
Bodo/Glimt vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
Bodo/Glimt marchează
Cota
1.22
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro