Ponturi Pariuri Fotbal Djurgarden vs APOEL

Superbet

Djurgarden și APOEL Nicosia se duelează azi, de la 19:45, în prima manșă din playoff-ul din Conference League. De altfel, duelul din Suedia va fi singurul din Conference de azi, restul duelurilor fiind dedicate, în mod natural, întâlnirilor din playoff-ul pentru Liga Campionilor.

La prima vedere, gazdele din Stockholm pornesc cu prima șansă, dar vom vedea că șansele suedezilor rămân promițătoare și pe măsură ce vom trace prin analiza acestui duel.

cota2.ro

Unul dintre cele mai importante aspecte care înclină balanța pentru Djurgarden este diferența de ritm. Suedezii sunt la mijlocul campionatului, în timp ce în Cipru e încă vânt de vacanță. APOEL s-a încălzit doar cu partide amicale și cu cele două ”duble” din Conference League, cu Botev și Kyzylzhar.

  • Djurgarden n-a mai pierdut o partidă oficială din luna mai: 0-1 cu Kalmar;
  • Și apropo de Kalmar, Djurgarden tocmai a învins-o în cea mai recentă rundă din Suedia, 3-2;
  • În ultimele 11 meciuri, Djurgarden are 10 victorii și o remiză;
  • Pe teren propriu, gazdele de azi sunt adevărate bestii: n-au mai pierdut un meci în campionat din noiembrie 2021, iar în ultimele 4 meciuri de acasă au marcat 11 goluri!
  • Deși s-a calificat fără să primească gol, APOEL nu a rupt gura târgului în deplasare: de două ori 0-0 cu Botev și Kyzylzhar.

Cota pentru un succes al lui Djurgarden variază în zona periculoasă, cu cote între 1,70 și 1,80, dar noi vom pondera pariul pentru a ne putea bucura și de un posibil avantaj al suedezilor încă de la pauză. Așa cum am văzut și în duelul cu Sepsi disputat în Suedia, elevii lui Kim Bergstrand își sufocă adversarii. Mai mult, Djurgarden nu este o echipă care să pice ușor. Chiar dacă ar încasa prima gol, reușește să se remonteze imediat și să-și impună rapid jocul.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Djurgarden vs APOEL
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro