Ponturi Pariuri Fotbal Maccabi Haifa vs Steaua Roșie Belgrad

Superbet

Maccabi Haifa - Steaua Roșie Belgrad este duelul de foc al zilei de miercuri din playoff-urile Ligii Campionilor. Campioana Israelului se duelează cu campioana din Serbia, într-o confruntare care se anunță extrem de încinsă.

Prima manșă e programată în Israel, de la 22:00, și se va juca la Haifa, pe Sammy Ofer Arena. Dreptatea va fi împărțită de o brigadă din Spania, ce-l va avea la centru pe Carlos Del Cerro Grande.

cota2.ro

Și nu am pomenit întâmplător numele arbitrului, pentru că pariul nostru este orientat către zona cartonașelor, iar ”fluierașul” iberic se aprinde imediat când lucrurile nu sunt în regulă pe teren și nu ezită să scoată rapid avertismentele.

  • Del Cerro Grande a arbitrat în prima etapă din noul sezon din Spania și a făcut spectacol. Au fost 8 cartonașe galbene acordate în duelul dintre Osasuna și Sevilla;
  • Tot 8 cartonașe a arătat și la duelul dintre Ferencvaros și Qarabag, din preliminariile Ligii Campionilor, la începutul lunii august.
  • Într-un schimb de experiență, Del Cerro Grande a arbitrat și două meciuri din prima ligă de fotbal din Egipt: 5, respectiv 6 avertismente a arătat centralul.
  • Nu a mai acordat un cartonaș roșu din 2021, când îl elimina pe Kounde în minutul 64 al meciului dintre Sevilla și Barcelona, încheiat la egalitate, 1-1.

Revenind la meci, e clar că la acest pariu nu ne bazăm doar pe arbitru, ci și pe sângele fierbinte al jucătorilor. Vorbim despre echipe de top din Israel și Serbia, competiții unde avem destul de multe momente dure între jucători.

  • 9 cartonașe galbene au fost la ultimul meci al lui Maccabi Haifa: 0-2 înfrângere cu Apollon;
  • 5 cartonașe galbene s-au notat la ultimul meci european al Stelei Roșii: victoria de la Pyunik.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maccabi Haifa vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Peste 4,5 cartonașe
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro