Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Ben Shelton

BETANO

Turul secund la Cincinatti ne aduce partida dintre Casper Ruud și Ben Shelton, meci pentru care am pregătit un pronostic. Mai jos vedeți detalii despre jucători dar și pronosticul propus. 

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, aflat pe locul 5 ATP.El a acumulat deja 9 titluri ATP până la vârsta de 23 ani și estr o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cea mai mare performanță a carierei rămâne finala de la Roland Garros. Pe hard rezultatele sale nu sunt la fel de bune, însă are și aici victorii cu Zverev, Auger Aliassime sau Norrie. Vine după un turneu bun la Montreal unde a pierdut în semifinale. 

cota2.ro

Ben Shelton este un nume de care siguranță vom mai auzi în viitor, un american de 18 ani extrem de talentat. Posesor al unui wildcard, Ben a facut deja o primă victimă aici, trecând de  Sonego, un jucător cu peste 150 de poziții mai bine clasat. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune în turneele ITF și Challenger la care participă, ajungând mai mereu în fazele finale. În 2021 a cucerit primul titlu ITF al carierei la Champaign, are finală la Challengerul de la Rome, unde a trecut de sportivi mult mai bine cotați precum Uchiyama sau Rybakov, iar la prima apariție în circuitul ATP a câștigat set împotriva lui John Isner. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi. 

Ben Shelton ii poate face față cu brio lui Casper Ruud și nu îl văd victimă sigură. Pe hard acesta servește foarte bine și își pierde greu serviciul. Nu văd o diferență mai mare de 4 game-uri în favoarea lui Ruud  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Casper Ruud vs Ben Shelton
Pronostic:
Ben Shelton +4.5 game-uri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro