Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

Qarabag și Viktoria Plzen se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în turul play-off-ului din Liga Campionilor. Qarabag este echipa care domină fotbalul din Azerbaidjan, cucerind 8 din ultimele 9 titluri de campioană. Toate au fost obținute cu Qurban Qurbanov pe bancă, antrenor aflat în funcție din iulie 2008. El a reușit 8 calificări consecutive în grupele cupelor europene, inclusiv o prezență la masa bogaților din Liga Campionilor. În tururile preliminare din actuala ediție, Qarabag a oferit un recital ofensiv și a eliminat campioanele din țări cu pretenții, Polonia, Elveția și Ungaria. A trecut de Lech Poznan cu 5-2 la general, de Zurich cu 5-4 și de Ferencvaros cu 4-2.

Viktoria Plzen a detronat-o pe Slavia Praga în Cehia și încearcă să revină în grupele Ligii Campionilor după 4 ani. Cel care încearcă minunea este Michal Bilek, fost selecționer al Cehiei sau al Kazahstanului. Datorită coeficientului bun de țară, Plzen a fost nevoită să dispute doar două tururi preliminare. „Victime” au fost HJK Helsinki (Finlanda), 7-1 la general, și Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), 4-2 la general. 

cota2.ro

• Qarabag și Plzen s-au întâlnit relativ recent, în 2019, într-un meci amical. S-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• 3 dintre cele 4 meciuri directe dintre Qarabag și Plzen au fost GG

• toate cele 4 meciuri disputate de Qarabag pe teren propriu în actuala stagiune au fost GG

• Plzen a primit gol în ultimele 14 deplasări jucate în cupele europene.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.65.

------------------

Djurgarden și APOEL Nicosia dispută astăzi, de la ora 19:45, prima manșă a play-off-ului Conference League. Djurgarden, club cu 12 titluri în Suedia, traversează o formă de excepție. Nu a mai pierdut un meci din luna mai a acestui an. Între timp a urcat pe locul secund în competiția internă, cu 37 de puncte, la o lungime în spatele liderului Hacken, iar în Conference League s-a distrat cu formații cel puțin decente, Rijeka (4-1 la general) și Sepsi Sf. Gheorghe (6-2 la general). 

Fotbalul din Cipru este într-un regres evident în ultimele sezoane, iar APOEL este exemplul perfect. Cea mai titrată formație din istorie competiției interne, cu 28 de trofee, a ratat titlul în ultimele 3 sezoane. Lotul condus de Sofronis Avgousti este cotat la 15.78 milioane de euro. Din el fac parte două nume cu rezonanță pentru fanii fotbalului din România, Mateo Susic, fostul fundaș al lui CFR Cluj, și Daniel Dumbrăvanu, un apărător „tricolor” în vârstă de 21 de ani. Ciprioții mai au un mare devavantaj astăzi. Campionatul lor nu a început, în timp ce suedezii se află în plină competiție, cu alt ritm de joc.

• APOEL nu a marcat în deplasările din precedentele două tururi preliminare: 0-0 cu Kyzylzhar (Kazahstan) și 0-0 cu Botev Plovdiv (Bulgaria)

• APOEL nu a mai câștigat un meci jucat pe teren străin de pe 17 aprilie 2022

• 7 victorii consecutive are Djurgarden pe teren propriu

• 38 de goluri a marcat Djurgarden în primele 18 runde ale primei ligi din Suedia.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Djurgarden sau egalitate (1X) este @1.20. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în pasul 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat tot câștigul acumulat după primele două pariuri. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să nu fiți influențați de miza mea, deoarece riscul meu efectiv este de doar 500 de Lei cu care am pornit la drum (2% din bankroll). Dacă nu ați mizat de la început, nu are rost să creșteți mizele acum! Toate pariurile din proiectul PIRAMIDA, dar și cele din cadrul proiectului ALL-IN Live în 5 pași sunt postate pe grupul meu GRATUIT de Telegram!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Qarabag vs Viktoria Plzen
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Djurgarden vs APOEL Nicosia
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro