Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.98

BETANO

FCSB și Viking Stavanger se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în prima manșă a play-off-ului Conference League. FCSB a tremurat în turul II preliminar al Conference League contra georgienilor de la Saburtalo. A fost un eșec 0-1 în deplasare, moment în care Gigi Becali a apăsat butonul de panică. L-a instalat antrenor pe Nicolae Dică și a băgat adânc mâna în buzunar pentru transferuri. Vicecampioana României a întors soarta calificării, 4-2, a trecut apoi și de Dunajska Streda, 2-0 la general. A obținut și prima victorie din Superliga României, 3-2 cu Chindia, dar există în continuare semne mari de întrebare asupra defensivei. 

Viking, ocupanta locului 5 în prima ligă a Norvegiei, este reprezentanta unui fotbal fizic, organizat, dar fără mari talente. În precedentele două tururi preliminare, nordicii au trecut de Sparta Praga, 2-1 la general, și de Sligo, 5-2 la general. Nu au obținut însă nicio victorie pe teren străin. 

cota2.ro

• FCSB are un lot net superior, cotat la peste 33 de milioane de euro. Cel al lui Viking valorează doar 7 milioane

• FCSB nu a pierdut niciunul din ultimele 8 meciuri disputate pe teren propriu. A marcat de fiecare dată în acest interval

• FCSB a avut cel mai bun atac din Liga 1 sezonul trecut, 78 de goluri înscrise în 40 de partide

• 3.2 goluri este media în meciurile lui Viking din actualul campionat

• 10 meciuri a disputat FCSB împotriva formațiilor din Norvegia în cupele europene. A câștigat 7 dintre ele, marcând în total 17 goluri.

Pe Betano, cota pentu pariul combinat 1X și peste 1.5 goluri este @1.60.

----------------------

Young Boys Berna și Anderlecht sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Young Boys Berna, formația cu cel mai valoros lot din Elveția, a pierdut surprinzător lupta cu FC Zurich stagiunea trecută. Cu un antrenor nou pe bancă, Raphael Wicky, startul în noul sezon este mult mai bun. Conduce clasamentul după primele 5 etape, neînvinsă și cu 11 goluri marcate. În preliminariile Conference League a obținut 4 victorii din tot atâtea posibile contra lui FK Liepaja (3-0, 1-0) și KuPS (2-0, 3-0).

Anderlecht, cel mai titrat club din Belgia, caută un nou trofeu din 2017. Pare că a găsit soluția în actuala stagiune prin instalarea pe bancă a lui Felice Mazzù, cel care a dus-o pe revelația Union SG în preliminariile Ligii Campionilor. Anderlecht a câștigat 3 din primele 4 partide din campionat, 8-2 golaveraj, iar în Europa s-a distrat cu Paide (Estonia), 5-0 la general. 

• ultimul meci în care Young Boys nu a izbutit să marcheze pe teren propriu datează din iulie 2021

• 18 ocazii de gol/meci și-a creat Young Boys în partidele jucate pe teren propriu în acest sezon

• în 4 dintre cele 5 partide jucate acasă, Young Boys a marcat cel puțin 3 goluri

• Anderlecht a marcat câte 3 goluri în ultimele 3 partide

• 29 de șuturi pe spațiul porților adverse are Anderlecht în cele 4 meciuri disputate în luna august

• Fabio Silva, vârful de 20 de ani adus de Anderlecht de la Wolverhampton în această vară a marcat în ultimele 4 meciuri oficiale. 

Cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

------------------

Austria Viena și Fenerbahce joacă astăzi, de la ora 22:00, prima manșă a play-off-ului din Europa League. Austria Viena a încheiat pe locul 3 campionatul trecut, dar profită de coeficientul foarte bun al țării, creat în mare pare de RB Salzburg. Formația antrenată de Manfred Schmid a intrat direct în play-off-ul Europe League. Pe plan intern, clubul a fost aproape de dezastru. Din cauza problemelor financiare și a faptului că au întârziat să prezinte mai multe documente, Liga a luat în calcul retrogradarea. S-a apelat la o soluție mai blândă, așa că Austria Viena a început noul campionat cu un deficit de 3 puncte. 

La Fenerbahce nu par să fie probleme cu banii. Nou instalatului antrenor Jorge Jesus i s-au făcut toate poftele. În atac au fost aduși Diego Rossi, Joao Pedro și Joshua King, obiectivul fiind accederea în grupele Ligii Campionilor. Fener a fost însă eliminată de Dinamo Kiev și retrogradată în a doua competiție europeană. În turul precedent din Europa League, turcii au trecut de Slovacko, reprezentanta Cehiei, 4-1 la general. 

• în ultimele 16 meciuri disputate de Austria Viena, inclusiv amicalele verii, s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• precedentele 7 partide oficiale jucate de Austria Viena pe teren propriu au fost GG

• Fenerbahce a oferit două meciuri nebune în debutul campionatului: remiză 3-3 cu Umraniyespor și victorie 6-0 contra lui Kasimpasa

• Enner Valencia, atacantul lui Fenerbahce, a marcat câte o dublă la ultimele două apariții.

Cota pentru peste 1.5 goluri marcate în meci este @1.31. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treptele 1+ 2 ale îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Primul meci corespunde cerințelor pentru treapta 1, iar următoarele două, combinate, corespund cerințelor treptei 2. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Viking
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.60
Young Boys vs Anderlecht
Pronostic:
ambele marchează sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Austria Viena vs Fenerbahce
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.31
Cota finala: 2.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro