Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Viking FK

BETFAIR EXCHANGE

FCSB - Viking FK

FCSB si-a inceput aventura in aceasta campanie europeana din turul 2 preliminar, unde a dat piept cu Saburtalo Tbilisi, echipa eliminata cu greu in dubla mansa, scor 4-3. In turul 3, ”ros-albastrii” au dat peste Dunajska Streda, echipa eliminat-o cu un dublu 1-0 de echipa lui Nicolae Dica. Adversarul din Play-Off e unul accesibil dupa parerea mea si chiar daca e totusi o echipa nordica, sa nu uitam ca valoarea lotului celor de la FCSB e aproape de 4 ori mai mare decat cea a adversarilor. FCSB a reusit doua victorii in ultimele doua meciuri de pe propriul teren, iar in aceasta seara, chiar daca ambele peluze de pe stadion vor fi inchise din cauza scandarilor rasiste, tribunele vor fi pline si atmosfera va fi cu siguranta una apasatoare pentru jucatorii adversi.

Viking FK si-a inceput si ea aventura in Conference League din turul 2 unde, surprinzator, a eliminat-o pe Sparta Praga dupa un succes cu 2-1 pe propriul teren, asta dupa ce in mansa tur, tabela a inregistrat un scor ”alb” la finalul celor 90 de minute de joc. In turul 3, norvegienii au dat peste Sligo Rovers, o echipa cotata la putin peste 2 milioane de euro, iar acest aspect s-a vazut din plin in mansa tur unde cei de la Viking s-au impus in fata propriilor fani cu 5-1. In retur, Sligo a castigat cu 1-0, insa nu a fost de ajuns pentru a intoarce un asemenea rezultat. Viking are probleme in deplasare unde nu a castigat in ultimele 4 meciuri, iar un doua din ultimele trei meciuri a incasat de fiecare data minim 2 goluri.

cota2.ro

FCSB e favorita, asta e clar, iar cota pe un succes al acestora e mai mult decat onorabila. La Betfair Exchange, un duel al favoritilor ne-ar dubla miza si personal cred ca acest pariu poate fi unul castigator. Viking va incerca sa obtina macar un egal si sa spere la un retur bun in fata propriilor fani si profitand de terenul sintetic din Norvegia. FCSB va trebui sa-si creeze un avantaj in aceasta partida si cred ca se pot impune chiar la handicap. Pontul meu pentru acest duel este ”FCSB castiga meciul”, la o cota de 2, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs Viking FK
Pronostic:
1
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro