Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Viking

Superbet

FCSB - Viking se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru prima manșă din playoff-ul UEFA Conference League. Pe Arena Națională sunt așteptați peste 30.000 de spectatori, iar meciul se va juca în condiții de sold-out, asta pentru că bucureștenii au ambele peluze suspendate de UEFA.

Așa cum era oarecum normal, trupa lui Nicolae Dică este cotată cu prima șansă la casele de pariuri, dar norvegienii de la Viking nu vor fi deloc un adversar facil pentru FCSB.

cota2.ro

Până să ajungă la duelul cu Viking, FCSB a avut ceva emoții în fața unor adversari destul de modești: Saburtalo și Dunajska Streda. Ambele tururi au avut deznodământul la București, într-o atmosferă senzațională pe Arena Națională, dar acum lucrurile sunt schimabte: FCSB va juca returul în deplasare și speră să ia o opțiune serioasă de calificare încă din primul meci.

  • din 2013 nu a mai reușit FCSB să se califice în grupele unei competiții europene;
  • Miculescu va fi atacantul preferat de Nicolae Dică în meciul de azi;
  • 25 de goluri a încasat Viking în 18 meciuri disputate în campionat;
  • 6 goluri a marcat FCSB în primele 5 etape din campionat, unde a încasat însă 7 goluri;
  • înainte de FCSB, Viking le-a eliminat pe Sparta Praga (2-1 la general) și Sligo (5-2 la general).

În Conference League, FCSB a bifat două meciuri spectaculoase pe Arena Națională. 4-2 cu Saburtalo, dar și un 1-0 cu Dunajska Streda, partidă care, chiar dacă nu s-a tradus și cu multe goluri pe tabelă, a avut multe ocazii și un ritm foarte bun.

Împinși de la spate de public, roș-albaștrii vor dori să înscrie cât mai mult și în jocul cu Viking, dar apărarea lui Dică e departe de ideea de ”siguranță”, așa că FCSB ar putea să și primească gol. Un pariu COMBO cu cotă excelentă e recomandarea noastră pentru duelul dintre FCSB și Viking.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Viking
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro