Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Taylor Fritz

Superbet

În sferturile de finală la Cincinatti, liderul mondial Daniil Medvedev îl înfruntă pe favoritul gazdelor, Taylor Fritz.  

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.  

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, liderul mondial în tenisul masculin. El are un an modest, cu un singur trofeu câștigat, la Los Cabos, an în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, deținătorul titlului de la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. El este inalt, iar cei 1.98 m îl ajută mult la serviciu, fiind cunoscut ca un jucător care trimite mulți ași. Aici a trecut fără să piardă set de Van de Zandschulp și Shapovalov. 

Taylor Fritz este speranța americanilor la trofeu, iar evoluțiile de până acum ii dau destule șanse.  La 24 ani el se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, ajungând până pe locul 13 ATP. Taylor are un an chiar mai bun decât oponentul său, a câștigat turneul de la Indian Wells în luna Martie, învingându-l pe Nadal în finală, s-a impus pe iarbă la Eastbourne, iar la Wimbledon a pierdut în sferturi cu același Nadal, după o partidă incredibilă pierdută în super tiebreakul setului decisiv. Fritz se simte foarte bine pe suprafețele rapide, servește bine și este chiar unul dintre favoriți aici. A trecut de Baez, Kyrgyos și Rublev fără să își piardă serviciul până acum. 

Mă aștept la o partidă echilibrată și lungă între doi dintre cei mai buni jucători pe hard din circuit la acest moment. Nu cred că vom vedea prea multe breakuri, astfel că pronosticul meu merge către over 22.5 game-uri. Acesta poate fi câștigător chiar și fără set decisiv.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Daniil Medvedev vs Taylor Fritz
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro