Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

Mozzart

Lyngby BK și FC Copenhaga se întâlnesc în runda cu numărul 6 din prima ligă a Danemarcei, astăzi, de la ora 20:00. Lyngby este un club cu o tradiție importantă în Danemarca. Și-a sărbătorit recent centenarul, având în palmares 2 titluri de campioană și 3 Cupe. A petrecut pe prima scenă 23 de ani. Lotul actual este unul foarte tânăr, o medie de vârstă de 23.3 ani, cu mulți jucători formați în academie și doar 2 străini. Antrenorul islandez Freyr Alexandersson încearcă să implementeze un stil ofensiv în limita posibilităților oferite. În primele 5 runde ale actualei stagiuni a strâns doar două puncte și ocupă locul 10 din 12 formații.

FC Copenhaga a cucerit sezonul trecut cel de-al 14 titlu din istorie și are o șansă mare să intre în grupele Ligii Campionilor. Meciul de astăzi cu Lyngby vine între cele două manșe ale play-off-ului cu Trabzonspor. Danezii s-au impus cu 2-1 în tur, așa ca toată atenția și concentrarea va fi către disputa din Turcia. De altfel, antrenorul Jess Thorup a sacrificat tot startul sezonului pentru acest obiectiv. În competiția internă, Copenhaga a strâns 6 puncte în 5 runde și ocupă locul 10.

cota2.ro

• 10-10 este golaverajul lui FC Copenhaga în primele 5 runde, o medie senzațională de 4 goluri/meci

• Nici partidele lui Lyngby nu sunt de neglijat, o medie de 3 goluri

• În ultimele 5 partide directe dintre Lyngby și Copenhaga s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri

• FC Copenhaga are 2 fotbaliști printre primii 5 marcatori din prima ligă. Pep Biel e golgeter cu 4 goluri, iar Claesson a punctat și el de 3 ori.

Pe Mozzart, cota pentru se înscriu minim 3 goluri în meci este @1.60

Wurzurger Kickers și Vilzing sunt adversare în runda cu numărul 7 din Regionalliga Bayern, al patrulea eșalon al fotbalului german, astăzi, de la ora 19:30.

Wurburger a retrogradat stagiunea trecută din al treilea eșalon. Conducerea și-a făcut planurile pentru o revenire rapidă. A păstrat lotul la un nivel mult peste nivelul competiției actuale, fiind cotat la 2.05 milioane de euro. Pe bancă a fost instalat un antrenor din noua generație, plin de entuziasm, Marco Wildersinn. Kickers sunt pe 3 după primele 6 runde, cu 11 puncte și cel mai bun golaveraj, 17 goluri înscrise și 6 primite.

Vilzing a promovat sezonul trecut din al 5-lea eșalon, unul cu statut de amatori. Surprinzător, oaspeții de astăzi au început excelent sezonul, primul loc după primele 6 runde, cu 15 puncte. Victoriile au fost însa la limită, unele norocoase, obținute și datorită faptului că adversarii nu i-au luat foarte în serios. Acest aspect se va schimba în acest moment! 

• Wurburger are cel mai bun atac din competiție, 17 goluri marcate. Vilzing a înscris 13

• Wurburger are și o defensivă mai solidă, 6 goluri încasate, față de 8 ale adversarilor

• Wurzburger a făcut spectacol în ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, victorii cu 7-1 și 6-0

• Vizling nu are în lot niciun fotbalist cotat la mai mult de 50.000 de euro.

Pe Mozzart, cota pentru pariul Wurburger câstigă meciul, în caz de egalitate cota 1 este @1.45. (Draw No Bet sau Pariu Fără Egal)


Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Lyngby vs Copenhaga
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Wurzburg Kickers vs Vizling
Pronostic:
W 1
Cota
1.45
Cota finala: 2.32
Profit: 5.28
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro