Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Troyes

Superbet

Olympique Lyon și Troyes se întâlnesc în runda cu numărul 3 din Ligue 1, astăzi, de la ora 22:00. Lyon, club cu 8 titluri de campioană a Franței, vine după încă un sezon ratat, fără prezență în cupele europene. Conducerea s-a săturat de mediocritatea ultimilor ani și îi construiește antrenorului Peter Bosz un lot cu care să atace locurile de Liga Campionilor. În această vară au sosit la echipă fotbaliști cu nume, vârful Alexandre Lacazette (Arsenal), mijlocașul Corentin Tolisso (Bayern) sau fundașul lateral Nicolas Tagliafico (Ajax). Debutul în actuala stagiune a fost reușit pentru lionezi, victorie 2-1 împotriva lui Ajaccio.

ES Troyes AC, sub actuala formă de organizare a fost înființat în anul 1986. În acel moment era a treia echipă a orașului. Între timp, cu investiții net superioare, s-a detașat de rivalele locale. Revenită în Ligue 1 în sezonul 2020/2021, a încheiat stagiunea trecută pe locul 15. Antrenorul Bruno Irles va avea o misiune complicată și anul acesta, cu un lot cotat la puțin peste 50 de milioane de euro. Troyes a fost învinsă în primele 2 etape, 0-3 cu Toulouse și 1-3 cu Montpellier. 

cota2.ro

Lyon a câștigat ambele meciuri jucate contra lui Troyes sezonul trecut, 1-0 și 3-1. Alte informații și statistici interesante:

• 10 cornere și 5 cartonașe galbene au fost dictate în ultimul meci direct jucat pe terenul lui Lyon, victoria cu 3-1

• În unicul meci jucat de Lyon în acest sezon, victoria cu Ajaccio, au fost arătate nu mai puțin de 6 galbene și 2 roșii. Raportul cornerelor a fost 4-3

• Deși a pierdut primele două meciuri, Troyes a jucat un fotbal plăcut. A beneficiat de câte 6 lovituri de la colțul terenului în fiecare dispută 

• Eric Wattellier, arbitrul de astăzi, a mai condus 2 meciuri în acest sezon. A arătat în total 8 avertismente

• 129 de goluri are Lacazette în tricoul lui Lyon, al treilea marcator din istoria clubului. Vârful revenit de la Arsenal a înscris și în prima rundă.

Pe Superbet, pariul combinat peste 1.5 goluri, peste 6.5 cornere și peste 1.5 cartonașe are cota @1.70.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan. Pentru luna August, voi aloca 10% din bankroll pentru acest proiect, pe care îi voi împărți în tranșe de câte 2% per serie!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs Troyes
Pronostic:
SuperPariu VEZI MAI SUS
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro