Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Borna Coric

PUBLICWIN

Finala turneului de la Cincinatti este oarecum neașteptată și îi aduce față în față pe Stefanos Tsitsipas și Borna Coric. Mai jos avem informații despre jucători precum și pronosticul propus. 

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. Deși este încă tânăr, grecul este de ceva timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. Anul acesta are evoluții bune, a câștigat Masters-ul de la Monte Carlo, titlu pe iarbă la Mallorca, a pierdut finalele la Rotterdam și Roma și a ajuns în semifinale la AO, Acapulco și Madrid. Chiar dacă este bun pe toate suprafețele, Stefanos preferă totuși zgura, suprafață pe care a obținut și cele mai mari victorii ale carierei. Aici a trecut de Krajinovic, Schwartzman, Isner și liderul mondial Medvedev.  

cota2.ro

Borna Coric a fost la un moment dat una dintre marile speranțe ale circuitului, un jucător extrem de talentat care a suferit însă enorm din cauza accidentărilor. Fost număr 12 ATP și câștigător a două turnee la Halle și Marrakech, Borna a lipsit de pe teren in ultimul an și a ajuns până pe locul 152 ATP. După rezultate mai modeste de la revenire, se pare că Coric și-a regăsit plăcerea de a juca și tocmai a câștigat Challengerul de la Parma, iar aici face fără îndoială turneul sezonului, pierzând un singur set în 5 partide în care a plecat cu șansă a 2-a, eliminându-i pe rând pe Musetti, Nadal, Bautista Agut, Auger Aliassime și Cameron Norrie.

Borna Coric a jucat senzational aici, iar elanul pe care îl are cred că îl va conduce spre titlu. Tsitsipas nu este atât de solid pe hard, a pierdut săptămâna trecută contra lui Jack Draper un britanic de doar 20 ani, iar în ultima partidă directă între cei doi, Borna Coric s-a impus în 2020 la US Open. Merg pe underdog la o cotă de 2.60. 

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Stefanos Tsitsipas vs Borna Coric
Pronostic:
Victorie Borna Coric
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: 12.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro