Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Manchester City

GetsBet

Newcastle United - Manchester City

De la ora 18:30, pe ”St James' Park”, Newcastle United primeste vizita campioanei, Manchester City, in penultimul meci din etapa cu numarul 3, din Premier League.

Newcastle United a acumulat 4 puncte in acest debut de sezon, contra unor echipe destul de modeste. Acestia au debutat in noul sezon cu un succes pe propriul teren contra celor de la Nottingham Forest, scor 2-0, urmand ca in etapa a doua sa remizeze norocos pe terenul celor de la Brighton, scor 0-0, dupa un meci dominat de ”pescarusi”. Ultima victorie pe propriul teren a celor de la Newcastle, contra celor de la Manchester City dateaza din anul 2005, dupa un succes cu 1-0, gol marcat de Michael Owen. Newcastle are 12 victori in ultimele 13 meciuri pe teren propriu, un aspect important de altfel care ne justifica in mare parte cotele partidei.

cota2.ro

Manchester City e un colos al fotbalului mondial si imi e greu sa cred ca se va incurca in aceasta seara. ”Cetatenii” au inceput sezonul cu doua succese la zero contra lui West Ham si Bournemouth. Manchester City s-a impus in ultimele 6 dueluri contra celor de la Newcastle, de 5 ori chiar fara sa primeasca gol. Mai mult decat atat, in ultimele doua meciuri directe, Manchester City a marcat numai putin de 9 goluri, in timp ce Newcastle nu a reusit nici macar unul. Haaland, ”bestia” transferata de City in aceasta vara isi doreste sa marcheze pe banda rulanta, iar aceasta dorinta s-a vazut in meciuri jucate de norvegian. Guardiola are in acest moment un 9 veritabil si cred ca forta lui City a crescut considerabil cu acest transfer.

Chiar daca Newcastle trece printr-o forma buna, e de mentionat ca si Manchester City a bifat rezultate bune in ultima perioada. Pe langa acest aspect, diferenta de valoarea e uriasa si ma astept ca oaspetii sa domine autoritar partida si sa incerce sa marcheze repede pentru a o forta pe Newcastle sa se deschida. Un egal ar fi aur curat pentru trupa lui Eddie Howe, insa sansele, chiar si pentru acest rezultat, sunt minuscule. Pontul meu pentru acest meci este ”Manchester City -1.25 AH”, la o cota de 1.91, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Newcastle vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.25 AH
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro