Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.09

UNIBET

În cazul în care prima parte a zilei de duminică n-a fost una tocmai strălucită pentru pariurile tale, atunci ne putem orienta către partidele programate ceva mai târziu. Am ales jocuri din Spania, Italia și Franța, cu afișe interesante, iar cota strânsă la final nu arată rău deloc.

Real Sociedad - Barcelona, Atalanta - AC Milan și Lille - PSG sunt partidele pe care n-ai voie să le ratezi, iar noi avem câte un pariu pentru fiecare confruntare.

cota2.ro

REAL SOCIEDAD - BARCELONA. De aici ne alegem cu cota cea mai mică, dar și cu posibilitatea de a bifa și cel mai rapid pariu câștigător. Avem nevoie de un gol în prima parte a jocului și suntem convinși că tabela se va modifica măcar o dată în primele 45 de minute. Între Barcelona și Sociedad s-au dat goluri devreme în toate dintre ultimele cinci partide, iar catalanii au cu siguranță o revanșă de luat după ce au început cu stângul acest sezon, doar 0-0 cu Rayo, pe Camp Nou. Sociedad a pornit la drum cu victorie scurtă la Cadiz, 1-0, dar ceea ce ne interesează este că golul a venit, ați ghicit!, în prima repriză.

ATALANTA - AC MILAN. Afiș frumos în a doua etapă din Serie A. Campioana AC Milan merge la Bergamo pentru duelul cu Atalanta, iar întâlnirile directe parcă au avut mereu ceva special. ”Diavolii” au început cu un 4-2, acasă, pe San Siro, cu Udinese, în timp ce Atalanta a luat toate punctele din deplasarea de la Sampdoria, scor 2-0. Pioli l-a bătut pe Gasperini în ultimele trei dueluri directe, iar Milan i-a luat toate punctele Atalantei în sezonul trecut: 3-2 și 2-0. Totuși, bergamascii s-au mai obișnuit cu schimbul de generații și ar putea face un nou sezon frumos în Serie A. Ambele echipe marchează azi și mergem la casierie :)

LILLE - PSG. Există o vorbă printre microbiștii din Franța: ”O altă echipă poate lua titlul în Ligue 1 doar dacă așa vrea PSG!” Lille a devenit, în ultimii ani, o adversară importantă pentru PSG, dar diferența de valoare dintre actuala campionă de la Paris și restul echipelor din Franța este una mult prea mare. Doar scandalurile interne o sabotează, uneori, pe PSG. În rest, când e de fotbal serios, Neymar, Mbappe, Messi și compania știu ce trebuie să facă pentru a câștiga. Bonus, după câțiva ani de căutare, PSG pare că are acum și un antrenor serios, în persoana lui Christophe Galtier. Tehnicianul o știe bine pe Lille, mai ales că a făcut-o campioană în 2021, iar acum va avea la îndemână toate atuurile pentru a-și învinge creația.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Sociedad vs Barcelona
Pronostic:
Peste 0,5 goluri în prima repriză
Cota
1.34
Atalanta vs AC Milan
Pronostic:
Ambele echipe marchează
Cota
1.60
Lille vs PSG
Pronostic:
Victorie PSG
Cota
1.44
Cota finala: 3.09
Profit: 20.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro