Ponturi Pariuri Handbal CSM București vs Rapid București

BETANO

Rapid și CSM București se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în Supercupa României la handbal feminin. Rapid, formație antrenată de spaniolul Carlos Viver, a cucerit titlul sezonul trecut din „Liga Florilor” după o luptă palpitantă contra lui CSM București. În drumul spre trofeu, printre atuurile giuleștencelor s-a numărat și galeria. Fanii și-au anunțat prezența în număr mare și astăzi, în Sala Polivalentă. Rapid a dat câteva lovituri în perioada de mercato, consolidându-și lotul în vederea participării în Liga Campionilor. Și-a păstrat jucătoarele de bază, în frunte cu Eliza Buceschi, și a reușit să aducă mai multe staruri internaționale. De la Metz au sosit portarul Ivana Kapitanovic și interul stânga Orlane Kanor. Cea mai răsunătoare achiziție este a interului dreapta Alexandra Lacrabere, câștigătoare a tot ce este posibil cu naționala Frantei.

Și CSM București a avut o vară plină. Cristina Neagu a primit întăriri serioase. Pentru a-i permite mai mult timp de odihnă a fost transferată o dublură de renume în poziția de inter stânga, franțuzoaica Kalidiatou Niakate. În poarta a fost adusă Laura Gloser, de la Gyor. Tot de acolo a revenit și pivotul Crina Pintea. Altă achiziție răsunătoare este cea a extremei dreapta Maria Sudakova. Un alt detaliu important din ultima lună este acela că antrenorul Adi Vasile se poate concentra acum doar pe activitatea de la club. Mandatul lui la echipa națională s-a sfârșit. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea Supercupei României la handbal feminin:

• Singurul meci direct disputat în anul 2022 a fost câștigat de CSM București, scor 28-27

• De la revenirea Rapidului în handbal au avut lot 10 meciuri contra lui CSM București. Toate au fost câștigate de „tigroaicele” conduse de pe parchet de Cristina Neagu

• 26 de goluri, distribuite în mod egal, câte 13, a marcat Cristina Neagu în cele două meciuri directe cu Rapid din sezonul trecut

• CSM București a arătat excelent în perioada de pregătire, victorii în meciurile amicale cu Gloria Buzău (38-30), Ferencvaros (22-21), Krim (25-24) și Krim (34-25)

• În al doilea test contra slovenelor de la Krim, Neagu a înscris 8 goluri. Crina Pintea a arătat și ea că s-a integrat, punctând de 4 ori.

Cota pentru victoria lui CSM București la o diferență între 1 și 5 goluri este @2.20.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSM București vs Rapid București
Pronostic:
CSM câștigă la 1-5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro