Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

Al-Sadd - Al Gharafa

Ambele echipe au 4 puncte acumulate dupa primele 3 etape din Qatar Super League, acestea bifand un succes, un rezultat de egalitate si o infrangere. Al-Sadd e o echipa redutabila pe propriul teren unde are o singura infrangere in ultimele 19 partide. De partea cealalta, Al Gharafa nu are niciun succes in ultimele 9 deplasari, iar in aceste partide a incasat numai putin de 30 de goluri. Chiar daca atacul a mai functionat, acestia reusind sa mai puncteze, defensiva e una catastrofa. Mizez pe cel putin o repriza castigata de Cazorla & Co.

cota2.ro

Sheffield Wednesday - Rochdale AFC

Sheffield Wednesday primeste vizita celor de la Rochdale in 32-imile de finala a EFL Cup. Trupa lui Darren Moore a fost aproape de o promovare in Championship in sezonul trecut, insa a fost eliminat in semifinalele Play-Off-ului de promovare din League One de catre Sunderland, scor 2-1 (la general). De partea cealalta, Rochdale a inceput cum nu se poate mai prost sezonul in League Two, cu 5 infrangeri in 5 meciuri. Daca in sezonul trecut au reusit sa evite retrogradarea, ma tem ca in acest sezon le va fi extrem de dificil.

Steaua Rosie Belgrad - Maccabi Haifa

In Play-Off-ul din UEFA Champions League avem un duel extrem de tare pe ”Maracana” din Belgrad. Steaua Rosie porneste cu a doua sansa in fata israelienilor de la Maccabi Haifa, dupa ce in mansa tur, acestia au reusit sa intoarca rezultatul si sa ii invinga pe sarbi cu 3-2. Gazdele joaca impecabil pe propriul teren unde au 10 victorii in ultimele 10 meciuri. Pe cat de bine joaca israelienii ”acasa”, pe atat de prost evolueaza pe teren strain. Maccabi are 4 infrangeri in ultimele 5 deplasari si imi e greu sa cred ca azi vor obtine ceva.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al-Sadd vs Al Gharafa
Pronostic:
Al-Sadd castiga minim o repriza
Cota
1.31
Sheffield Wednesday vs Rochdale AFC
Pronostic:
Sheffield Wednesday se califica
Cota
1.26
Steaua Rosie Belgrad vs Maccabi Haifa
Pronostic:
1X
Cota
1.22
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro