Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Viktoria Plzen și Qarabag dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului Ligii Campionilor. Viktoria Plzen a întrerupt dominația Slaviei Praga din Cehia și vrea să concretizeze acest moment cu o calificare în grupele Ligii Campionilor. În precedentele două tururi preliminare, elevii lui Michal Bilek nu au avut emotii cu finlandezii de la HJK (7-1 la general) și cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol (4-2 la general).

Actuala misiune este însă mult mai complicată. În fața campioanei Cehiei este Qarabag, o echipă cu mare experiență, ajunsă la 8 prezențe consecutive în grupele cupelor europene. Principalul atu al azerilor este omogenitatea. Qurban Qurbanov este pe bancă din 2008 și conduce cu o mână de fier. Qarabag a reușit deja 3 surprize în actualale preliminarii, eliminând campioanele din Elveția (Zurich), Polonia (Lech) și Ungaria (Ferencvaros).

cota2.ro

• Manșa tur dintre Qarabag și Plzen s-a încheiat 0-0

• Doar 5 lovituri de la colțul terenului au fost în prima manșă, 3-2 în favoarea lui Qarabag

• Ultimul meci jucat pe teren propriu în care Plzen a primit mai mult de un gol datează din septembrie 2021

• Toate cele 3 meciuri oficiale disputate între Plzen și Qarabag s-au încheiat la egalitate: 0-0, 1-1, 0-0.

Pe Superbet, SuperPariul sub 3.5 goluri și sub 13.5 cornere are cota @1.50.

--------------------------------------------------------

Steaua Roșie Belgrad și Maccabi Haifa joacă astăzi, de la ora 22:00, returul play-off-ului Ligii Campionilor. Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei, nu a reușit să se califice în grupele Ligii Campionilor în ultimele două sezoane, consolându-se cu prezențe în aceeași fază din Europa League. Antrenorul Dejan Stankovic a primit tot ce și-a dorit în această vară, achiziții în valoare de 7.20 milioane de euro. În primul tur preliminar, Steaua Roșie a spulberat-o pe Pyunik Erevan, 7-0 la general.

Acum, sârbii au în față un adversar de alt calibru. Chiar dacă nu are un lot extraordinar la Maccabi, tânărul antrenor Barak Bakhar compensează printr-o organizare excelentă. Așa a produs surpriza în turul 2 preliminar, eliminând-o pe Olympiakos, datorită unui neverosimil 4-0 în deplasare. Turul precedent, formația din Haifa, condusă excelent din defensivă de Planic, fostul fundaș de la FCSB, a trecut de Apollon, reprezentanta Ciprului.

• Maccabi Haifa a câștigat manșa tur contra Stelei Roșii, scor 3-2

• Doar 4 șuturi pe poartă a expediat Steaua Roșie în manșa tur

• 3 lovituri de la colțul terenului a avut Steaua Roșie la disputa din Israel 

• 4 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii Stelei Roșii la ultimul meci european disputat pe teren propriu, contra lui Pyunik

• Maccabi Haifa nu a mai primit mai mult de 3 goluri într-un meci din octombrie 2020. Atunci pierdea pe White Hart Lane, contra lui Tottenham.

Pe Superbet, SuperPariul Steaua Roșie marchează sub 3.5 goluri, Steaua Roșie sub 8.5 cornere și Steaua Roșie peste 0.5 cartonașe are cota @1.45.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Plzen vs Qarabag
Pronostic:
SuperPariu - VEZI MAI SUS
Cota
1.50
Steaua Roșie Belgrad vs Maccabi Haifa
Pronostic:
SuperPariu - VEZI MAI SUS
Cota
1.45
Cota finala: 2.17
Profit: 5.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro