Ponturi Pariuri Fotbal Steaua Rosie Belgrad vs Maccabi Haifa

GetsBet

Steaua Rosie Belgrad - Maccabi Haifa

De la ora 22:00, pe stadionul ”Rajko Mitic” din Belgrad, Steaua Rosie primeste vizita israelienilor de la Maccabi Haifa, in vederea meciului retur din Play-Off-ul UEFA Champions League. 

Steaua Rosie a pierdut partida tur din Israel cu scorul de 3-2, asta dupa ce la pauza conducea cu scorul de 2-1. Dubla lui Pierrot si reusita lui Chery au facut ca rezultatul final sa ofere prima sansa celor de la Maccabi in aceasta a doua confruntare. Steaua Rosie nu a jucat in week-end in campionat, asa ca elevii lui Dejan Stankovic vor fi foarte ”proaspeti” la ora inceperii jocului. Sarbii au rezultate exceptionale pe teren propriu, unde in ultimele 5 meciuri au castigat la zero si de fiecare data au marcat cel putin 4 goluri. Deasemenea, acestia au maximum de puncte in SuperLiga din Serbia si in primele 5 etape au marcat de 21 de ori. 

cota2.ro

Maccabi Haifa joaca foarte bine in fata propriilor fani, nimic de zis, insa pe teren strain e cu totul alta echipa. Chiar daca au avut acea victorie de rasunet pe ”Georgios Karaiskakis Stadium”, in fata celor de la Olympiakos, scor 4-0, nu m-au impresionat in celelalte partide. Au pierdut 4 din ultimele 5 deplasari si au doar 3 succese in ultimele 10 partide disputate pe teren strain. Duelul cu Steaua Rosie va fi unul infernal deoarece fanii sarbi isi sustin ireprosabil echipa si creeaza o atmosfera cu totul speciala, impingandu-i pe favoriti spre victorie. In fata unui asemenea adversar si cu o asemenea atmosfera, dupa parerea mea, Maccabi pare victima sigura.

Pontul meu nu poate fi decat unul pe victoria sarbilor. Daca acestia vor deschide scorul, cred ca vor incerca sa marcheze mai mult si sa evite eventualele prelungiri. Steaua Rosie e capabila sa le de-a pur si simplu cu ”terenul in cap” israelienilor, iar eu cred ca pot castig lejer la handicap. Din acest motiv, pontul meu pentru acest meci este ”Steaua Rosie Belgrad -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.77, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Steaua Rosie Belgrad vs Maccabi Haifa
Pronostic:
Steaua Rosie Belgrad -1.25 AH
Cota
2.77
Cota finala: 2.77
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro