Ponturi Pariuri Tenis Yibing Wu vs Ricardas Berankis

BETFAIR SPORTSBOOK

Astăzi încep calificările pentru US Open, ultimul turneu de mare slem al anului.  Mai jos aveți un pronostic la o cotă foarte bună pentru meciul dintre Yibing Wu și Ricardas Berankis. 

Yibing Wu este un jucător chinez de 22 ani, clasat pe locul 178 ATP. El este un mare talent, fost campion la juniori la US Open în 2017 și un nume de care cu siguranță vom mai auzi în viitorul apropiat. Wu traversează o formă foarte bună, are 4 turnee challenger câștigate în acest an și vine aici după 10 victorii consecutive.

cota2.ro

Ricardas Berankis este un sportiv din Lituania de 31 ani, clasat pe locul 123 ATP. El a cochetat in ultimii ani între pozițiile 50-100, însă accidentările i-au influențat în mod negativ cariera, stopându-i ascensiunea. Și anul acesta a avut de suferit după Challengerul de la Lille, fiind nevoit să facă o pauză de aproximativ 2 luni. Berankis preferă suprafețele rapide, acolo unde are și cele mai bune performanțe din carieră, însă în ultimul timp are rezultate slabe. I-a luat un set la Wimbledon lui Nadal, însă a pierdut în minim de seturi cu Nardi, Taro Daniel sau Rindernknech. 

Yibing Wu poate concretiza un an foarte bun cu o calificare pe tabloul principal la US Open. Chinezul a pierdut o singură partidă din ultimele 30 disputate, cu Jason Kubler, având 27 victorii și 2 abandonuri. Berankis este spre finalul carierei și îl văd un adversar de învins. Merg pe o cotă de 2.90 pentru 2-0 Yibing Wu.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Yibing Wu vs Ricardas Berankis
Pronostic:
Yibing Wu 2-0
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: 15.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro