Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETANO

Dinamo Zagreb șj Bodo/Glimt dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor în ultimele două ediții, așadar presiunea pe antrenorul Ante Cacic este mare. Campioana Croației a trecut în precedentele tururi preliminare de Shkupi (Macedonia de Nord, 3-2 la general) și a făcut spectacol în dubla cu Ludogorets (Bulgaria, 6-3 la general). Dinamo a preferat să nu amâne meciul programat week-end-ul trecut în campionat. A fost un test mai mult decât reușit, 5-2 contra lui Osijek.

Bodo/Glimt este echipa care continuă să surprindă fotbalul european. Sferfinalista ediției trecute de Conference League este la 90 de minute de accederea în premieră în grupele Ligii Campionilor. Deși lotul este cotat la sub 20 de milioane de euro, managerul Kjetil Knutsen l-a transformat într-o mașinărie de fotbal. Campioana Norvegiei nu se abate de la jocul ofensiv, atletic, indiferent de adversar. În actualale preliminarii, Bodo/Glimt s-a distrat cu Klaksvik (Insulele Feroe, 4-3 la general), Linfield (Irlanda de Nord, 8-1 la general) și Zalgiris (Lituania, 6-1 la general).

cota2.ro

• Bodo/Glimt a câștigat manșa tur, scor 1-0

• 18-10 în favoarea lui Bodo/Glimt a fost raportul ocaziilor de gol în manșa tur. Norvegienii au lovit de două ori și bara

• 4 din ultimele 5 meciuri europene jucate de Dinamo Zagreb pe teren propriu au fost GG

• 22-8 este golaverajul lui Dinamo Zagreb după primele 6 etape jucate în campionatul Croației

• Bodo/Glimt are de departe cel mai bun atac din prima ligă a Norvegiei, 50 de goluri marcate în 19 etape.

Pe BETANO, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.39.

🔥🔥🔥 42 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!

PSV Eindhoven și Glasgow Rangers joacă astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului Ligii Campionilor. PSV are un start fantastic de sezon cu Ruud Van Nisterlooy pe bancă. A învins-o pe Ajax în Supercupa Olandei, un 5-3 încântător, a câștigat ambele meciuri din Eredivisie, golaveraj 9-3, iar în preliminariile Ligii Campionilor a eliminat-o pe AS Monaco, 4-3 la general, după disputarea reprizelor de prelungiri. Forța ofensivă arătată este explicabilă. PSV și-a păstrat oamenii importanți din atac, în frunte cu Cody Gakpo, aducând și întăriri, pe vârful Luuk De Jong.

Rangers a pierdut lupta internă cu Celtic sezonul trecut și a dobândit un traseu infernal spre grupele Ligii. A întors miraculos eșecul suferit în prima manșă a turului preliminar precedent, 0-2 pe terenul belgienilor de la Royale Union SG, victorie 3-0 pe Ibrox, iar acum trebuie să reziste și presiunii de la Eindhoven.

• 2-2 a fost rezultatul manșei tur dintre Rangers și PSV

• 20 de ocazii de gol (11-9 pentru Rangers) și 11 șuturi pe spațiul porții (7-4 pentru Rangers) a fost bilanțul din tur 

• Rangers a marcat cel puțin două goluri în ultimele 5 meciuri oficiale

• Toate cele 6 meciuri oficiale disputate de PSV în actuala stagiune au fost GG.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.40.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Zagreb vs Bodo Glimt
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.39
PSV Eindhoven vs Glasgow Rangers
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro