Ponturi Pariuri Fotbal Tranmere Rovers vs Newcastle United

BETFAIR EXCHANGE

Tranmere Rovers și Newcastle United se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în turul secund al Cupei Ligii Angliei.  Tranmere, club cu o tradiție de 138 de ani, nu a evoluat niciodată pe prima scenă a fotbalului englez. A fost aproape în anii 1990, cu trei campanii de play-off, toate ratate. A urmat apoi un declin, până în ligile de amatori. Acum evoluează în League Two, liga a 4-a. Startul sezonului nu este deloc reușit pentru antrenorul Micky Mellon și al său lot cotat la 3.33 milioane de euro. A strâns doar 4 puncte în primele 5 runde și ocupă locul 17.

Newcastle, adversara de astăzi, este pe val. Vine după un meci încântător contra campioanei Manchester City, scor 3-3, și este neînvinsă în primele trei runde de Premier League. În această vară, noii investitori arabi au spart 66 de milioane de euro pentru întărirea compartimentului defensiv. În poartă a fost adus Nick Pope, om de naționala Angliei, iar în apărare au fost cumpărați Sven Botman, de la Lille, și Matt Targett, de la Aston Villa.

cota2.ro

Tranmere și Newcastle s-au întâlnit ultima dată într-un meci oficial în anul 2000. „Coțofenele” se impuneau cu 3-2. Alte informații și statistici interesante:

• De exact 100 de ori este mai valoros lotul lui Newcastle decât cel al lui Tranmere

• Un singur meci fără gol marcat are Tranmere pe teren propriu în anul 2022

• În ambele meciuri jucate de Tranmere pe teren propriu în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• În primul tur al Cupei Ligii, Tranmere a trecut de Accrington, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul era 2-2

• 12 ocazii de gol si 6 șuturi pe poartă a avut Newcastle în remiza cu Manchester City din week-end.

Pe Betfair Exchange cota pentru Newcastle câstigă meciul și ambele formații marchează este @3.40!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tranmere Rovers vs Newcastle United
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
3.40
Cota finala: 3.40
Profit: 12.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro