Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Kicker vs Mikhail Kukushkin

Fortuna

Sperăm să continuăm perioada bună cu încă un pronostic din calificările de la US Open.  

Mai jos aveți analiza partidei dintre Nicolas Kicker și Mikhail Kukushkin, meci cu un favorit cert în opinia mea.

cota2.ro

Nicolas Kicker este un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 235 ATP. Ajuns aproape la finalul carierei el nu s-a remarcat în circuit, terminând un singur an intre primii 100 jucători ai lumii, 2017. De atunci evaluează mai mult în turnee mici, de nivel Challenger și mai ales ITF, acolo unde are rezultate acceptabile în fața unor adversari foarte slabi. Vine aici după o partidă în care a câștigat doar 4 game-uri în fața chinezului Wu Tung Lin.

Mikhail Kukushkin este un sportiv din Kazakhstan, clasat pe locul 215 ATP. Ajuns la 34 ani, Kukushkin este un jucător experimentat, care a cochetat numai puțin de 8 ani cu prima sută mondială, ajungând la un un moment dat pe locul 39 mondial. Are un titlu ATP în carieră, dar și optimi de finală la Wimbledon și Australian Open. Anul acesta a jucat mai puțin, dar are câteva victorii importante  pe hard cu Van de Zandschulp, Seppi, Nishioka sau Lehecka.

Mikhail Kukushkin este un sportiv experimentat, care de-a lungul carierei are victorii importante pe hard. El servește bine și câștigă multe puncte ușoare . Kicker joacă mai mult pe zgură, este un sportiv firav și nu cred că va prelungi prea multe puncte. Merg pe Kukushkin 2-0. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Nicolas Kicker vs Mikhail Kukushkin
Pronostic:
Victorie Mikhail Kukushkin 2-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro