Ponturi Pariuri Fotbal Viking vs FCSB

Superbet

Viking - FCSB se joacă azi, de la 20:00, în manșa secundă din playoff-ul UEFA Conference League. În tur, pe Arena Națională, roș-albaștrii au deschis rapid scorul, dar au terminat partida învinși, 1-2. Cum regula golului în deplasare a fost eliminată, FCSB are nevoie de un succes la minimum un gol diferență pentru a putea duce jocul în prelungiri.

Și cum în lumea fotbalului există expresia că ”echipa câștigătoare nu se schimbă”, o vom adapta și noi și vom spune că ”pariul câștigător nu se schimbă”.

cota2.ro

La meciul tur, de la București, recomandarea noastră a fost pe un pariu COMBO de cotă excelentă: peste 1,5 goluri în meci & peste 8,5 cornere. Golurile au ieșit după doar 5 minute, iar cornerele n-au avut nici ele nevoie de mult timp de gândire pentru a se înverzi pe bilet.

Acum vom utiliza același tip de pariu și vom beneficia de o cotă de 1.95. Excelentă!

🔥BONUS FĂRĂ DEPUNERE PE SUPERBET ONLINE AICI🔥

La casele de pariuri, specialiștii au dat cote în zona unui meci de echilibru, cu o ușoară așezare a celor de la FCSB în partea echipei favorite. În jur de 2,50 pentru succesul roș-albaștrilor și cote apropiate de 2,75 pentru victoria lui Viking. Numai că norvegienii au anunțat, prin vocea antrenorului Morten Jensen, că vor adopta aceeași tactică defensivă de la București: așezare bine în fața propriului careu, contraatac și speranța obținerii de faze fixe! Așa arată planul gazdelor.

Nicolae Dică trebuie să suplinească absența lui Darius Olaru, după ce mijlocașul a luat aiurea un galben în minutele de prelungiri și e suspendat, iar formula roș-albaștrilor ar putea fi super-ofensivă, cu doar un mijlocaș defensiv, în persoana lui Edjouma.

Echipa probabilă a celor de la FCSB:

Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma - Cordea, Tavi Popescu, Miculescu, Florinel Coman - Rusu

Așadar, totul pe cartea atacului! O carte riscantă, mai ales că defensiva a cedat la aproape fiecare meci din acest start de sezon. Dar o asemenea așezare ne avantajează clar pariurile pe goluri la jocul de la Stavanger.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Viking vs FCSB
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro