Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.52

BETANO

Un combo care nu ar avea de ce sa ne pună probleme din calificările de la US Open. Mai jos aveți meciurile precum și pronosticurile propuse.  

Stefano Travaglia - Yibing Wu 

cota2.ro

Yibing Wu este mare favorit în partida cu Stefano Travaglia, un jucător aflat într-o formă execrabilă, cu 9 înfrângeri consecutive înaintea acestui turneu. Chinezul este un mare talent, fost campion la juniori la US Open în 2017 și un nume de care cu siguranță vom mai auzi în viitorul apropiat. Wu traversează o formă foarte bună, are 4 turnee challenger câștigate în acest an și vine aici după 11 victorii consecutive. Totul duce către o victorie cu 2-0 pentru Yibing Wu.  

🔥🔥🔥 42 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!

Ana Bogdan - Fernanda Contreras Gomez 

Ana Bogdan este o sportivă din România de 29 ani, clasată pe locul 65 WTA. Ea a jucat foarte bine în ultimul timp, însă din cauza rezultatelor mai slabe din 2021 este nevoită să joace calificări pentru a accede pe tabloul principal. Ana vine după titlul câștigat la Challenger-ul de la Iași și după finala de la Varșovia, cea mai importantă performanță a carierei. Are 10 victorii în ultimele 11 partide disputate, contra unor adversare mult mai bine cotate decât Contreras Gomez. Jucătoarea din Mexic este mai mult o "zguristă" și nu cred că poate emite pretenții. Mergem pe 2-0 și aici. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefano Travaglia vs Yibing Wu
Pronostic:
Victorie Yibing Wu 2-0
Cota
1.53
Ana Bogdan vs Fernanda Contreras Gomez
Pronostic:
Victorie Ana Bogdan 2-0
Cota
1.65
Cota finala: 2.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro