Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.30

Superbet

MOL Fehervar și FC Koln dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa decisivă a play-off-ului Conference League.  MOL Fehervar, ocupanta locului 4 în ediția trecută a primei ligi din Ungaria, are un parcurs nesperat de bun în actualelele preliminarii din Conference League. A trecut de Gabala (Azerbaidjan, 5-3 la general) și de moldovenii de la Petrocub, 7-1 la general. Echipa este antrenată de neamțul Michael Boris, iar lotul, unul cotat la aproape 18 milioane de euro, este o adevărată internațională, cu 19 străini, printre care și românul Claudiu Bumba. În competiția internă, startul este unul slab. Are 3 puncte în 3 runde, suferind și o umilință, 0-4 cu Ferencvaros.

FC Koln a fost una dintre surprizele plăcute ale ediției trecute din Bundesliga. „Țapii” au încheiat pe locul 7, revenind în Europa după o pauză lungă. Managerul Steffen Baumgart are la dispoziție un lot cotat la 88.63 milioane de euro. În această perioadă de mercato și-au pierdut golgeterul, pe Anthony Modeste, cumpărat de Dortmund. L-au adus în loc pe Sargis Adamyan, de la Hoffenheim. 

cota2.ro

• MOL Fehervar a câștigat manșa tur contra lui Koln, scor 2-1. Toate reușitele au venit în prima repriză

• Koln a jucat cu un om în minus din minutul 20, după eliminarea lui Chabot. Cu toatea astea a controlat ostilitățile, o posesie de 61% și 9 cornere

• MOL Fehervar a disputat 3 meciuri pe teren propriu în acest sezon: 4-1 cu Gabala, 5-0 cu Petrocub și 4-0 cu Honved

• toate cele 5 meciuri oficiale disputate de Koln în actuala stagiune au fost GG.

Pe Superbet, pariul GG sau peste 2.5 goluri în MOL Fehervar - Koln are cota @1.42.

🔥BONUS FĂRĂ DEPUNERE PE SUPERBET ONLINE AICI🔥

Rapid Viena și Vaduz se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în manșa decisivă pentru calificarea în grupele Conference League. Rapid Viena este cea mai titrată formație din Austria, cu 32 de titluri. Ultimul a venit însă în 2008, în special din cauza dominației celor de la RB Salzburg. Lotul actual pe care Ferdinand Feldhofer îl conduce nu este deloc unul rău, valorând 28.68 milioane de euro. În perioada de mercato au reușit o repatriere interesantă, cea a vârfului Guido Burgstaller, fotbalist cu 25 de apariții în prima reprezentativă austriacă. Rapid a trecut în precedentele două tururi de Lechia (Polonia, 2-1 la general) și Neftci Baku (Azerbaidjan, 3-2 la general). 

Vaduz este un club aflat într-o situație inedită. Reprezintă statul Liechtenstein în cupele europene, deși evoluează în liga secundă a Elveției. Alessandro Mangiarratti este antrenorul echipei care le-a eliminat în tururile precedente pe Koper (Slovenia, 2-1 la general) și Konyaspor (Turcia, 5-3 la general).

• Manșa tur dintre Vaduz și Rapid Viena s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• Rapid Viena nu a pierdut niciun meci disputat pe teren propriu în actuala stagiune, indiferent de competiție

• în turul precedent din Conference League, Rapid Viena și-a creat nu mai puțin de 32 de ocazii în meciul jucat acasă contra lui Neftci Baku. A avt și 14 cornere

• Guido Burgstaller, noul atacant al Rapidului, are deja 3 goluri de la revenire.

Pe Superbet, cota pentru pariul victorie Rapid Viena și peste 1.5 goluri este @1.62.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
MOL Fehervar vs FC Koln
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Rapid Viena vs Vaduz
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro