Ponturi Pariuri Fotbal Viking vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Viking Stavanger - FCSB, manșa decisivă a play-off-ului Conference League, se dispută astăzi, de la ora 20:00.  Pentru Viking, meciul cu FCSB se poate dovedi unul istoric. Clubul din Stavanger a mai participat o singură dată în istorie în grupele unei competiții europene, în sezonul 2005/2006 din Cupa UEFA, terminând atunci pe locul 4. Lotul pe care antrenorii Bjarte Lunde Aarsheim și Morten Jensen îl conduc este unul modest, cotat la 9 milioane de euro. Nu au vreun fotbalist sclipitor, compensând printr-o organizare bună și prin calități fizice deosebite. În actualele preliminarii ale Conference League au trecut de Sparta Praga (Cehia, 2-1 la general) și de Sligo Rovers (Irlanda, 5-2 la general). A fost însă neglijată competiția internă, dovadă că lotul nu oferă soluții de backup. După 18 runde, Viking e doar pe locul 6, la 16 puncte în spatele liderului Molde. 

FCSB a avut o săptămână la dispoziție să pregătească meciul din Norvegia. LPF a amânat meciul cu FC Botoșani, din Superligă. Toată delegația a fost plină de optimism, de la finanțatorul Gigi Becali, la antrenorul Nicolae Dică și jucători. Becali a asigurat toate condițiile pentru această deplasare, zbor cu charter, cazare la hotel de lux, astfel încât fotbaliștii să stea cu gândul doar le meci. Și veștile de la nivel de lot sunt bune, Darius Olaru fiind singurul titular absent. Experiența europeană superioară, lotul net mai valoros și modul în care s-a desfășurat manșa tur sunt motive care pot duce la calificarea bucureștenilor.

cota2.ro

Dacă tot am amintit manșa tur, una câștigată de Viking cu 2-1 pe Arena Națională, ea a fost dominată într-un mod autoritar de FCSB. Cele mai interesante informații și statistici înaintea disputei de la Stavanger:

• 25-6 în favoarea celor de la FCSB a fost raportul ocaziilor de gol în manșa tur

• FCSB a avut mai multe șuturi pe poartă, 10-3, și mai multe cornere, 9-1

• 33.25 milioane de euro valorează lotul lui FCSB, de aproape 4 ori mai mult decât al lui Viking

• 2,94 milioane de euro va primi FCSB dacă se va califica în grupele Conference League. Acolo pot obține sume suplimentare, în funcție de rezultate

• Morten Jensen, unul dintre antrenorii lui Viking, a recunoscut superioritatea lui FCSB și a transmis că ostilitățile vor fi ca în tur, cu norvegienii apărăndu-se

• FCSB a reușit o calificare după ce a pierdut manșa tur pe teren propriu, în sezonul 2012/2013, împotriva celor de la Spartak Trnava. A fost 0-1 acasă și 3-0 în deplasare.

Pe Betfair Exchance, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui FCSB în handicap asiatic 0 (Draw No Bet) este 1.95


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Viking vs FCSB
Pronostic:
FCSB HA0
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro