Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.19

GetsBet

SK Rapid Wien - FC Vaduz

Returul Play-Off-ului din UEFA Conference League dintre Rapid Viena si Vaduz se joaca diseara de la ora 22:00, pe ”Allianz Stadium”. Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa un meci in care Vaduz a fost echipa mai periculoasa. Stim insa foarte bine ca trupa lui Ferdinand Feldhofer evolueaza slab in deplasare, insa in fata propriilor fani e pur si simplu o ”bestie”. Rapid Viena a trecut de Lechia si Neftci Baku pentru a ajunge in aceasta faza si de fiecare data, calificare si-au asigurat-o pe propriul teren. Vaduz evolueaza in liga secunda din Elvetia, insa e in aceasta faza deoarece a castigat Liechtenstein Cup si a facut niste meciuri bune in tururile preliminare. Cred insa ca in aceasta seara va fi capat de drum pentru ei, pentru ca am incredere ca Rapid Viena ca castiga la pas acest retur.

cota2.ro

Viking FK - FCSB

Nici acum nu stiu cum au castigat norvegienii mansa tur. Din 3 suturi pe poarta, acestia au marcat doua goluri, in timp ce FCSB a sutat de 10 ori pe poarta si a marcat o singura data. Meciul de pe ”Arena Nationala” a fost controlat in totalitate de ”ros-albastri”. Acestia si-au creat numai putin de 25 de ocazii de gol, au beneficiat de 9 cornere si au avut 116 atacuri, dintre care, atentie, 102 catalogate ca fiind periculoase. Lotul FCSB-ului e de aproape 4 ori mai valoros decat al adversarilor, iar o eventuala eliminare, ar fi totusi o rusine pentru ei. Antrenorul lui Viking a recunoscut superioritatea celor de la FCSB si a declarat ca diseara va oborda meciul la fel de defensiv, punandu-si sperantele in eventuale contraatacuri si faze fixe. Dica nu-l va avea pe Olaru, un minus major, insa poate fi inlocuit cu brio de Rata, dupa parerea mea. Ma astept la un succes al FCSB-ului in aceasta seara si de ce nu, la o calificare in grupe.

Twente - Fiorentina

Duelul de pe ”De Grolsch Veste Stadium” va fi arbitrat de Radu Petrescu, iar acest lucru nu poate aduce decat multe cartonase, arbitrul roman avand o medie de peste 4 cartonase galbene acordate in meciurile din aceasta competitie. Fiorentina a castigat mansa tur cu 2-1 si e favorita in acest retur. Twente nu a jucat rau, insa si-a mai pastrat sanse pentru calificare, dupa reusita lui Cerny din minutul 64. Italienii au un lot cu peste 200 de milioane mai valoros decat cel al olandezilor, iar o calificare in Europa ar insemna mult pentru acestia, mai ales ca nu au mai participat intr-o astfel de competitie de aproximativ 5 ani de zile. Vincenzo Italiano a inceput partida tur cu Arthur Cabral ca numar 9 si e posibil sa-l vedem titular si astazi, insa pe parcurs cred ca va fi si Jovic pe teren, fostul atacant al celor de la Real Madrid. Fiorentina e mai buna si imi e greu sa cred ca echipa gazda poate obtine calificarea.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
SK Rapid Wien vs FC Vaduz
Pronostic:
SK Rapid Wien -1 AH
Cota
1.84
Viking FK vs FCSB
Pronostic:
FCSB 0 AH
Cota
1.87
Twente vs Fiorentina
Pronostic:
Fiorentina 0 AH
Cota
1.00
Cota finala: 3.44
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro