Ponturi Pariuri Fotbal CSC Șelimbăr vs Oțelul Galați

Superbet

CSC Șelimbăr și Oțelul Galați deschid etapa cu numărul 4 din Liga 2, astăzi, de la ora 16:30. CSC Șelimbăr este una dintre cele 5 formații fără drept de promovare în Liga 1. Așadar, în zadar a construit Eugen Beza un lot de play-off și degeaba are punctaj maxim după primele 3 runde. Formația sibiană are și probleme de infrastructură. Nu poate disputa meciurile de pe teren propriu la Șelimbăr, așa că este mereu pe drumuri. Înfruntarea de astăzi, contra Oțelului, se dispută pe stadionul din Râmnicu Vâlcea.

Oțelul Galați, fosta campioană a României și nou-promovată în al doilea eșalon, este într-o situație mai fericită. Are drept de avansare în primul eșalon, are și suporterii aproape, iar în ultimele luni au fost anunțați investitori importanți la echipa. Peste toți și toate, marele atu al gălățenilor este antrenorul Dorinel Munteanu, cel care conduce cu o mână de fier totul. Oțelul a început bine sezonul, 7 puncte în primele 3 runde. A obținut două rezultate pozitive împotriva unor formații cu pretenții de promovare, 3-1 cu Dinamo și 0-0 cu Poli Iași.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea primului duel direct dintre CSC Șelimbăr și Oțelul Galați:

• Oțelul dă golgeterul ligi secunde, pe Cătălin Cîrjan, autor a 3 goluri în primele 3 etape

• Doar 23 de puncte a strâns Șelimbăr în sezonul regular trecut din Liga 2, un golaveraj negativ, 18-26

• 224 de meciuri are Dorinel Munteanu ca antrenor în primul eșalon din România, cucerind și un titlu cu Oțelul 

• Eugen Beza, omologul lui de azi, are doar 5 partide pe prima scenă. El era antrenor la Hermannstadt, în 2021, când formația sibiană pierdea barajul si retrograda în Liga 2.

Pe Superbet, cota pentru X2 este 1.67

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 1 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSC Șelimbăr vs Oțelul Galați
Pronostic:
X2
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 3.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro