Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.25

BETANO

Freiburg și Bochum deschid etapa cu numărul 4 din Bundesliga, astăzi, de la ora 21:30. Freiburg vine după un sezon excelent. A încheiat pe locul 6 în Bundesliga și a disputat finala Cupei împotriva lui RB Leipzig. Gazdele de astăzi dețin un record de longevitate pe banca tehnică. Christian Streich conduce echipa din decembrie 2011. Transferurile din această vară se dovedesc inspirate. Gregoritsch are deja două goluri în campionat, iar Ginter și Ritsu Doan câte o reușită. Freiburg are 6 puncte după primele 3 runde și ocupă locul 5.

Bochum s-a clasat pe 13 în ediția trecută de campionat, dar misiunea lui Thomas Reis va fi și mai complicată acum. Și-a pierdut mai mulți oameni de bază, în frunte cu fundașul central Armel Bella-Kotchap, cumpărat de Southampton. Bochum are înfrângeri pe linie în actualul sezon, inclusiv o umilință 0-7 contra lui Bayern.

cota2.ro

• Freiburg a câștigat clar ultimul meci direct contra lui Bochum, scor 3-0

• 6-3 este golaverajul lui Freiburg după primele 3 etape. Bochum are un bilanț teribil, 3-12

• 150.35 milioane de euro valorează lotul lui Freiburg. Cel al lui Bochum este cotat la doar 46.50 milioane 

• 14.77 ocazii de gol/meci și-a creat Freiburg în acest debut de sezon, a 5-a medie din Bundesliga. 

Pe Betano, victoria lui Freiburg are cota @1.50.

🔥🔥🔥 42 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!

Lazio Roma și Inter se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în derby-ul etapei cu numărul 3 din Serie A. Cu același Sarri pe bancă și cu lotul aproape neschimbat, Lazio încearcă să îmbunătățească clasarea din stagiunea trecută, când a încheiat pe 5, imediat sub locurile de Liga Campionilor. La nivel de lot, cea mai importantă modificare survine în poartă. Strakosha, titularul din ultimii ani, a plecat la Brentford, iar locul i-a fost luat de Provedel Ivan, ultimă dată la Spezia. Romanii au 4 puncte după primele două etape.

Inter a pierdut la mustață titlul sezonul trecut, chiar în fața marii rivale AC Milan. În ciuda unor probleme de natură financiară, conducerea a forțat revenirea lui Romelu Lukaku și refacerea cuplului extraordinar pe care îl face cu Lautaro Martinez. Cei 2 au deja câte un gol în actuala stagiune, în victoriile 3-0 cu Spezia și 2-1 cu Lecce.

• Ultimele 5 meciuri directe dintre Lazio și Inter au fost GG

• Ciro Immobile, golgeterul lui Lazio, a marcat în prima etapă, în victoria 2-1 contra lui Bologna. Atacantul italian a marcat de 27 de ori stagiunea trecută 

• 6 goluri a înscris Immobile în poarta lui Inter în carieră 

• Câte 19 ocazii de gol și-a creat Inter în primele două meciuri ale sezonului.

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în Lazio – Inter este @1.22

🔥🔥🔥 42 de RON pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pe Betano! Click AICI pentru încasare!

Betis Sevilla și Osasuna se întâlnesc astăzi, de la ora 23:00, în runda cu numărul 3 din La Liga. Betis a fost aproape să obțină un bilet pentru Liga Campionilor sezonul trecut, dar s-a mulțumit cu locul 5. Jocul pe care andaluzii îl practică sub comanda lui Manuel Pellegrini, unul de posesie, ofensiv, a convins conducerea să continue investițiile. Printre transferurile de marcă din această vară se numără fundașul central Luiz Felipe, adus de la Lazio, și atacantul Willian Jose, de la Sociedad. Debutul de campanie este ideal pentru Betis, victorii 3-0 cu Elche și 2-1 cu Mallorca.

Jagoba Arrasate, antrenorul celor de la Osasuna, nu a beneficiat de aceleași achiziții, doar 2 milioane de euro investite. A reușit totuși două victorii ușor norocoase cu Sevilla și Cadiz. Norocoase pentru că cele 4 goluri marcate au venit din doar 8 șuturi expediate pe spațiul porților adverse.

• Betis a câștigat ambele meciuri directe cu Osasuna din sezonul trecut, 4-1 și 3-1

• 40 de ocazii de gol și-a creat Betis în cele două meciuri directe cu Osasuna din stagiunea precedentă 

• Betis nu a mai piedut un meci contra Osasunei din anul 2014

• 250 de milioane de euro valorează lotul lui Betis. Cel al Osasunei este cotat la 114 milioane.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Betis sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.23


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Freiburg vs Bochum
Pronostic:
1
Cota
1.50
Lazio vs Inter
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Betis vs Osasuna
Pronostic:
1X
Cota
1.23
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro