Ponturi Pariuri Tenis Corentin Moutet vs Yibing Wu

BETANO

Meci echilibrat și un pronostic special pentru meciul din ultimul tur al calificărilor la US Open intre Corentin Moutet și Yibing Wu.

Mai jos aveți informații despre partidă și cota propusă.

cota2.ro

Corentin Moutet este un francez de 23 de ani, aflat momentan pe locul 112 ATP. După ce în 2021 a intrat în primii 100 jucători ai lumii, traiectoria sa nu a fost cea dorită, accidentările dar și desele ieșiri nervoase afectându-i jocul. Anul acesta l-a început bine, cu semifinală la Adelaide 2 pe hard și tur 2 la Australian Open, a castigat Challenger-ul de la Lyon, însă apoi a jucat din ce in ce mai slab, având înfrângeri în primul tur la Montpellier, Marseille, Blois și Ostrava Challenger și în calificări la Rotterdam și Gstaad. Moutet joacă mai mult pe zgură, fiind un jucător scund, cu o bună mobilitate în teren. Cu jucătorii puternici primește destul de mulți ași.  

Yibing Wu este la doar un pas de calificarea pe tabloul principal de la US Open, după ce în 2017 câștiga trofeul la juniori. Chinezul a câștigat ieri un meci dramatic cu Travaglia și a ajuns la 12 victorii consecutive în circuit. De altfel, anul acesta, un singur jucător a reușit să îl bată pe Wu, chinezul înregistrând 28 victorii si 3 abandonuri în 32 partide, perioadă în care a câștigat 3 turnee Challenger. 

Deși nu este foarte înalt, Yibing Wu servește bine, fiind rare partidele în care nu atinge măcar 3 ași. Moutet este un adversar firav care poate fi depășit de serviciile bine plasate. Linia mi se pare fixată mult prea jos în condițiile în care cel mai probabil va fi o partidă echilibrată în care chinezul va încerca să scurteze punctele.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Corentin Moutet vs Yibing Wu
Pronostic:
Yibing Wu - peste 2.5 ași
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro