Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Adrian Mannarino

Superbet

Finala turneului de la Winston Salem, ultimul premergător US Open, îi aduce față în față pe Laslo Djere și Adrian Mannarino. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători și pronosticul propus.

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 27 ani, aflat momentan pe locul 89 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 50-100 Rezultatul său aici surprinde, deoarece el este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult, si-a construit întreaga carieră și are cele mai bune rezultate, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Pe hard rezultatele lui sunt modeste spre foarte slabe , aici fiind pentru prima dată în ultimii 5 ani când leagă mai mult de 3 victorii consecutive pe suprafețe dure. 

Adrian Mannarino este unul dintre veteranii circuitului, un francez extrem de elegant cu un stil asemănător lui Federer. Ajuns la 34 ani, el nu și-a atins niciodată potențialul maxim, însă cu toate acestea se poate mândri cu un titlu ATP la Hertsogenbosch pe iarbă și numai puțin de 13 titluri Challenger, toate pe hard. Mannarino preferă suprafețele rapide, iar anul acesta are victorii cu Hurkacz, Goffin, Nakashima sau Cressy pe această suprafață.  

Il văd pe Mannarino mare favorit, francezul fiind un jucător mult mai bun pe hard decat adversarul său. Djere joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acesta fiind primul lui turneu pe o suprafață rapidă după mai bine de 5 luni. Merg cu incredere maximă pe Adrian Mannarino. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Laslo Djere vs Adrian Mannarino
Pronostic:
Victorie Adrian Mannarino
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: 6.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro