Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Hermannstadt

Superbet

FCSB și Hermannstadt se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 7-a din Liga 1. Roș-albaștrii caută cel de-al doilea succes stagional și vor neapărat să recupereze terenul pierdut în competiția internă, după ce au reușit calificarea în grupele Conference League.

FCSB ocupă abia locul 13, cu 6 puncte strânse în 5 meciuri, cu mențiunea că echipa lui Nicolae Dică, la fel ca Universitatea Craiova și CFR Cluj, a beneficiat de amânarea etapei a 6-a, pentru a pregăti mai bine returul din playoff-ul Conference League.

cota2.ro

Hermannstadt este una dintre echipele surpriză din acest start de campionat. Nou-promovata n-a jucat nici ea în etapa trecută, iar după cinci meciuri echipa lui Marius Măldărășanu e pe poziția a 7-a, cu 9 puncte acumulate. Bonus, sibienii n-au pierdut niciun meci de la revenirea pe prima scenă.

  • 7 goluri marcate are Hermannstadt în cinci meciuri - la capitolul goluri primite sibienii au în dreptul lor cifra 3;
  • FCSB are doar 6 goluri înscrise în noul sezon din Liga 1, iar surpriza neplăcută e că echipa lui Dică are golaveraj negativ din cauza celor 7 goluri încasate;
  • Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2020 / 2021, când și-au împărțit succesele: sibienii câștigau pe teren propriu, 1-0, în timp ce FCSB dădea recital pe Arena Națională, scor 5-0.

De altfel, toate meciurile disputate de Hermannstadt la București s-au terminat cu goluri multe. 3-0 și 4-3 pentru FCSB în 2019, plus acel 5-0 de care am amintit mai sus în 2020. Ambele echipe vin cu moral excelent, asta chiar dacă Sibiul se confruntă cu mari probleme financiare. Totuși, o parte din drepturile TV a fost livrată, iar restanțele salariale s-ar fi redus la doar 2 luni de întârzieri.

Ne așteptăm la un duel ofensiv, iar pentru a prinde o cotă excelentă la un pariu combo aducem în discuțiile și loviturile de la colțul terenului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Hermannstadt
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro