Ponturi Pariuri Tenis Marius Copil vs David Pichler

Fortuna

În așteptarea US Open, venim cu un pont din calificările turneului Challenger de la Como, Italia. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a partidei Marius Copil - David Pichler, precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Marius Copil este un jucător din România, clasat pe locul 347 ATP. Ajuns la 31 ani, el se apropie de finalul unei cariere în care a cochetat cu top 100, maximul fiind poziția 59 ocupată în ianuarie 2019. Marius preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic, aceasta fiind și principala sa armă. În ultimii ani, jucătorul român a evoluat mai mult în turnee modeste, de nivel Challenger și ITF, acolo unde are 4 turnee câștigate pe hard, ultimul anul acesta la Portimao. 

David Pichler este un austriac de 26 ani, clasat pe locul 562 ATP. Deși nu mai este tânăr, cariera sa a fost extrem de modestă, cea mai bună poziție ocupată fiind locul 390 acum 4 ani. Pichler se califică rar chiar și pe tabloul principal al competițiilor Challenger, evoluând în general la nivelul minim, ITF. Vine aici după o înfrângere în 2 seturi contra unui jucător de 19 ani, aflat pe locul 1860 ATP, lucru care spune multe despre valoarea sa. 

Chiar dacă se joacă pe zgură, nu cred că Marius poate avea probleme în fața unui adversar extrem de modest. Jucătorul nostru are de partea lui atât valoarea cât și experiența net superioară și cred că va câștiga cu 2-0. Miză moderată. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Marius Copil vs David Pichler
Pronostic:
Marius Copil 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro