Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs AFC Hermannstadt

GetsBet

FCSB - AFC Hermannstadt

De le ora 21:30, pe ”Arena Nationala” FCSB primeste vizita celor de la AFC Hermannstadt intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 7 din Superliga.

FCSB are doar 6 puncte acumulate dupa primele 5 etape disputate, insa acestia au un moral excelent, chiar daca au avut un start slab in campionat. Trupa lui Nicolae Dica s-a calificat in grupele UEFA Conference League, iar reteta financiara se anunta a fi una de succes, mai ales ca ”ros-albastri” vor intalni adversari de calibru, precum West Ham sau Anderlecht. FCSB are doar o singura infrangere pe teren propriu in ultimele 11 meciuri si au reusit sa marcheze in fiecare din aceste meciuri.

cota2.ro

AFC Hermannstadt a acumulat 9 puncte dupa primele 5 etape disputate, fiind neinvinsi in acest start de sezon. Trupa lui Maldarasanu vine dupa un egal pe terenul Farului, echipa care lupta pentru Top 6. Sibienii au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar aceste prime meciuri le dau sperante ca vor reusi acest lucru. Cei de la Hermannstadt au un lot foarte omogen, acestia pastrandu-si ”nucleul” de jucatori care au evoluat si in liga secunda. Acesta s-a dovedit a fi un lucru bun pana in acest moment.

  • Niciun egal nu s-a inregistrat in cele 8 meciuri directe: FCSB - 6 victorii / AFC Hermannstadt - 2 victorii;
  • Atunci cand s-a impus impotriva sibienilor, FCSB a marcat de fiecare data minim doua goluri;
  • Lotul FCSB-ului e cel mai puternic din Superliga (33.25 mil. euro), in timp ce lotul celor de la Hermannstadt e cel mai slab (4.93 mil euro);
  • 12.5 este media de ocazii de gol create de FCSB in ultimele 6 dueluri din Superliga contra celor de la Hermannstadt;
  • 6.4 suturi pe poarta este media inregistrata de cei de la FCSB in acest sezon, locul 1 la acest capitol;
  • Cea mai mare diferenta de scor dintr-un duel direct s-a inregistrat in Octombrie 2020: FCSB - Hermannstadt, scor 5-0;
  • Cele mai multe goluri dintr-un meci direct s-a inregistrat in Iulie 2019: FCSB - Hermannstadt, scor 4-3.

Nu va fi un meci usor pentru FCSB, asta e clar, insa eu unul ma astept la multe reusite. Ma astept si la multi suporteri pe Arena Nationala, avand in vedere reusitele ”ros-albastrilor” in UEFA Conference League. Trupa lui Nicolae Dica are nevoie de toate puncte in aceasta seara, mai ales ca pe 8 Septembrie, acestia i-au startul si in cupele europene. Pontul meu pentru acest meci este ”FCSB marcheaza peste 1.75 goluri asiatice”, la o cota de 2.00, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
FCSB vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
FCSB marcheaza peste 1.75 goluri asiatice
Cota
2.00
1/2
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro