Ponturi Pariuri Tenis Marton Fucsovics vs Maxime Cressy

BETANO

Astăzi începe US Open, ultimul mare turneu de mare șlem al anului. 

Primul pronostic propus îl găsiți mai jos pentru meciul dintre Fucsovics și Cressy. 

cota2.ro

Marton Fucsovics este un jucător maghiar de 30 ani, momentan pe locul 98 ATP. El a fost chiar și mai sus, în perioada 2018-2019 când a câștigat singurul titlu al carierei, la Geneva pe zgură. Anul acesta are rezultate oscilante, cele mai bune performanțe fiind turul 3 la Rotterdam, Doha și Barcelona. Îi plac suprafețele rapide, servește bine, însă începând cu luna Iunie a acuzat probleme fizice care i-au generat 2 luni de pauză. Nu pare refăcut complet, iar forma sa este slabă cu înfrângeri contra lui Kubler și Tseng.

Maxime Cressy este un jucător american de 25 ani, clasat pe locul 32 ATP. El traversează cea mai bună perioadă din cariera sa, câștigând în această vară titlul la Newport și înregistrând o altă finală la Eastbourne, ambele pe iarbă. Principala sa armă este serviciul, Cressy fiind recunoscut în circuit pentru numărul foarte mare de ași pe care ii trimite, combinat însă cu multe duble greșeli. Americanul este un jucător de moral, iar dacă prinde o perioadă bună poate ajunge în fazele finale.  

Cred că vom avea o partidă mai lungă decat anticipează specialiștii, Fucsovics fiind un adversar destul de periculos pe hard , cu un serviciu bun și care trimite destul de mulți ași. De cealaltă parte, Cressy este un jucător "all in", la care nu se simte mare diferență între primul și al doilea serviciu. Cel doi s-au întâlnit în luna mai pe zgură, când am avut 19 ași. În aceste condiții, linia de 23.5 ași fixată de Betano mi se pare ușor de depășit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marton Fucsovics vs Maxime Cressy
Pronostic:
Peste 23.5 ași
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro