Ponturi Pariuri Tenis Simona Halep vs Darya Snigur

BETANO

Astăzi intră în scenă și Simona Halep, sportiva din România având ambiții mari la acest ultim turneu de mare șlem al anului.  

Mai jos aveți o scurtă analiză a partidei contra Daryei Snigur, precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Simona Halep este o sportivă din România, aflată pe locul 7 WTA. Ajunsă la 31 ani, ea este fără îndoială una dintre cele mai bune jucătoare din această generație, campioană la Roland Garros și Wimbledon, finalistă la Australian Open și semifinalistă la US Open. Simona a fost cea mai constantă jucătoare din tenisul feminin în ultimul deceniu, fiind o lungă perioadă pe primul loc mondial, câștigătoare a numai puțin de 24 titluri WTA. Aici vine cu ambiții mari după titlul de la Toronto, iar bookmakerii o văd cu a doua șansă la trofeu cu o cotă în jur de 9.00.

Darya Snigur este o sportivă din Ucraina de 20 ani, clasată pe locul 124 WTA. Ea vine aici din calificări unde a trecut de Andrianjiafitrimo, Wickmayer și Hibino, obținând prima prezență pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem. Darya evoluează în general în competiții mai mici, de nivel ITF, în turneele importante fiind inexistentă. Totuși, are potențial de creștere fiind încă destul de tânără.

Odată cu trecerea anilor și mai ales de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglu, Simona și-a îmbunătățit considerabil serviciul, punând mult mai mult accent pe această parte a jocului. Există chiar și un filmuleț viral în care Patrick și Simona exersează serviciul cu mult efect într-o sesiune de antrenament. Darya Snigur este nevoită să riște la serviciu pentru a avea vreo șansă, jucătoarea noastră fiind extrem de agresivă la retur. Cota pentru peste 2.5 ași în întreaga partidă este în opinia mea un value bet. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Simona Halep vs Darya Snigur
Pronostic:
Peste 2.5 ași
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro