Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

GetsBet

Un combo care ar trebui să ne dubleze banii fără mari probleme vă propun astăzi de la US Open. 

Mai jos aveți meciurile și pronosticurile propuse.  

cota2.ro

Brandon Nakashima - Pavel Kotov  

Brandon Nakashima este un sportiv american de doar 21 ani, clasat pe locul 69 ATP. Începând cu anul 2021, el a intrat în top 100 mondial după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper. Brandon este bun pe suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat . Are victorii în acest an cu Humbert, Griekspoor, Tommy Paul, Querrey ori Shapovalov, la Wimbledon a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminat în decisiv de viitorul finalist Nick Kyrgios, iar la Australian Open i-a luat set lui Berrettini.  

Pavel Kotov este un jucător din Rusia de 23 ani, clasat pe locul 113 ATP. El nu a intrat până acum în top 100 evoluând în special în turnee Challenger și ITF, acolo unde a înregistrat rezultate bune și foarte bune . Kotov evoluează mult pe zgură, acesta fiind primul lui turneu pe altă suprafață din luna martie. Vine din calificări unde nu a pierdut set cu Meligeni Alves, Ofner și Verdasco si a ajuns la 8 victorii consecutive luând în calcul și titlul de la San Marino Challenger.  

Nakashima este un jucător extrem de talentat care într-o zi bună poate învinge pe oricine. El este obișnuit cu meciurile tari și nu il văd să aibă probleme pe hard contra unui jucător fără experiență în grand șlemuri. Merg pe Nakashima -1.5 seturi. 

Fernando Verdasco - Soon Woo Kwon 

Ajuns la 38 ani, Fernando Verdasco se apropie de finalul unei cariere frumoase în care a acumulat 7 titluri ATP, iar în urmă cu peste un deceniu a cochetat cu top 10 ATP.  El a refuzat să se retragă , însă rezultatele sale din ultimii ani sunt modeste, Fernando participând în special la turnee mici de nivel Challenger și ITF. Aici beneficiază de statutul de lucky looser fiind admis pe tabloul principal deși a pierdut în calificări contra lui Kotov. 

Soon Woo Kwon este un jucător coreean de 24 ani, aflat pe locul 84 ATP. El a câștigat anul trecut primul titlu ATP al carierei, pe hard la Nur Sultan învingându-i pe Djere sau Bublik. Coreeanul are un serviciu foarte bun si preferă suprafețele rapide, acolo unde mai are în palmares 3 titluri Challenger, ultimul la Biella anul trecut. La Australian open l-a bătut pe Rune, iar la Wimbledon i-a luat set lui Djokovic, lucru care spune multe despre valoarea lui.

Chiar dacă nu este într-o formă foarte bună, nu văd cum Soon Woo Kwon se poate împiedica de un Verdasco aflat la finalul carierei. Pe hard asiaticul este superior la toate capitolele, iar victoria lui imi pare cel mai sigur pariu al zilei 


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Brandon Nakashima vs Pavel Kotov
Pronostic:
Brandon Nakashima -1.5 seturi
Cota
1.53
Fernando Verdasco vs Soon Woo Kwon
Pronostic:
Victorie Soon Woo Kwon
Cota
1.44
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro