Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs FCSB

GetsBet

Farul Constanta - FCSB

De la ora 22:00, Farul si FCSB se intalnesc intr-un duel din cadrul etapei cu numarul 8 a SuperLigii.

Farul Constanta e neinvinsa in aceasta editie a Superligii, avand in acest moment 15 puncte acumulate in primele 7 etape. Cu un succes astazi, trupa lui Gica Hagi o va egala pe Rapid in frunte clasamentului. Farul a obtinut 8 puncte in cele 4 jocuri de pe teren propriu, din acest sezon, insa partida contra celor de la FCSB se anunta a fi una foarte dificila. Farul a castigat pe terenul CFR-ului in ultima etapa, iar calitatea ofensiva din atacul trupei de la malul marii este una impresionanta. Louis Munteanu si-a demonstrat calitatile in ultima etapa si e posibil sa-l vedem titular in aceasta seara alaturi de Alibec, jucator care a aratat bine sub comanda lui Hagi.

cota2.ro

FCSB a dezamagit cu Hermannstadt, intr-un meci in care puteau foarte usor sa-l piarda, insa doar golul lui Edjouma din prelungiri au adus un punct ”ros-albastrilor”. FCSB are in acest moment un 9 autentic dupa transferul lui Compagno de la U Craiova 1948 si e foarte probabil ca in aceasta seara sa-l vedem titular. Nicolae Dica va alinia un prim 11 de baza, mai ales ca echipa sa nu va juca ”derby-ul” cu CFR Cluj din week-end, acesta fiind amanat pentru ca echipele sa inceapa bine campania din grupele UEFA Conference League. In acest moment, FCSB are foarte multi jucatori valorosi in lot si va fi interesant cum ii va distribui antrenorul. Cert e ca bucurestenilor le-au priit mereu meciurile cu Farul si ma astept la un rezultat bun al acestora.

FCSB a castigat 3 din ultimele 4 intalniri directe, iar in ultimele doua au castigat la zero, marcand de fiecare data minim doua goluri. Defensiva Farului e uneori nesigura, iar in fata unor jucatori precum Coman, Miculescu, Popescu, Cordea sau Compagno, orice greseala poate fi egala cu o infrangere. Pontul meu pentru acest meci este ”FCSB marcheaza peste 1.25 goluri asiatice”, la o cota de 2.11, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Farul Constanta vs FCSB
Pronostic:
FCSB marcheaza peste 1.25 goluri asiatice
Cota
2.11
1/2
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro