Ponturi Pariuri Tenis Pablo Carreno Busta vs Alexander Bublik

BETANO

Încheiem o nouă lună profitabilă cu un meci tare în turul 2 la US Open între Pablo Carreno Busta și Alexander Bublik. 

Mai jos aveți detalii despre partidă și pronosticul propus.  

cota2.ro

Pablo Carreno Busta este un jucător spaniol de 31 ani, aflat pe locul 15 ATP. El este unul dintre cei mai longevivi jucători din top 70 ATP, fiind de 9 ani printre cei mai buni jucători din lume, perioadă în care a câștigat 7 titluri ATP și a obținut victorii cu mai toți marii jucători ai lumii. Forma sa este excelentă, și vine aici după titlul cucerit la Montreal, unde a trecut de Berrettini, Rune, Sinner, Evans și Hurkacz, cu toții jucători de top pe hard. Acest traseu oarecum surprinde, anul 2022 fiind destul de slab pentru Carreno Busta, care în afara finalei de la Barcelona pierdută cu Alcaraz a avut rezultate modeste cu multe eliminări în primele tururi în fața unor jucători net inferiori. În primul tur a trecut de Thiem în 4 seturi. 

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 47 ATP. El a jucat puțin în ultimul timp, după ce a pierdut inexplicabil finala de la Newport,fiind întors de la 1-0 la seturi și 3-0 de Maxime Cressy. A fost a doua finală a anului pentru kazah, după ce a câștigat anul acesta primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât și pe hard. În primul tur a trecut cu 3-0 de Gaston, înregistrând 13 ași și 9 duble greșeli. 

Deși Carreno Busta este mare favorit, cred că vom vedea o partidă echilibrată cu puține breakuri. Este a 4-a partidă directă între cei doi, de fiecare dată fiind nevoie de set decisiv. Over 37.5 game-uri este un pariu ce poate fi câștigător chiar și în 3 seturi cu prelungiri

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pablo Carreno Busta vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 37.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro