Ponturi Pariuri Tenis Tommy Paul vs Casper Ruud

Superbet

Avansăm în competiție la US Open, iar pe tabloul masculin favoriții încep să aibă partide dificile.

Mai jos avem un pronostic de la meciul dintre Tommy Paul și Casper Ruud.

cota2.ro

Tommy Paul este un jucător american de 25 ani, clasat pe locul 34 ATP. El a reușit în premieră la finele anului trecut să intre între primii 50 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune precum sferturi la Rotterdam sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. Forma sa este destul de bună cu sferturi de finală la Atlanta și Montreal, acolo unde a reușit victorii cu Carlos Alcaraz sau Marin Cilic. Cea mai mare problemă a lui este inconstanța, fiind capabil de victorii mari dar și de înfrângeri surprinzatoare. A trecut greu în primele 2 tururi de Zapata Miralles și de conaționalul Korda după meciuri lungi, decise în set decisiv. 

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, aflat pe locul 7 ATP. El a acumulat deja 9 titluri ATP până la vârsta de 23 ani și este o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cea mai mare performanță a carierei rămâne finala de la Roland Garros. Pe hard rezultatele sale nu sunt la fel de bune, însă are și aici victorii cu Zverev, Auger Aliassime sau Norrie. Vine aici după un turneu bun la Montreal unde a pierdut în semifinale cu Hurkacz, dar și după o înfrângere rușinoasă cu Ben Shelton, un tânăr de 19 ani din afara top 150 ATP . A trecut în primul tur de Edmund și în cel secund de Tim van Rijthoven cu 3-1 la seturi. 

Este a 4-a întâlnire directă între cei doi jucători și de fiecare dată am avut meciuri echilibrate. Ei s-au întâlnit si la Roland Garros și la Australian Open si chiar dacă Ruud a câștigat, seturile au fost împărțite. Pronosticul logic este over 36.5 game- uri la o cotă de 1.80. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tommy Paul vs Casper Ruud
Pronostic:
Peste 36.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro