Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.70

Superbet

Ziua de sâmbătă o vom denumi ”Ziua Pariurilor Drepte” și asta pentru că avem un combo de 3 soliști care nu au voie să facă pași greșiți. Vorbim despre Liverpool, Manchester City și Bayern Munchen, formații care au meciuri în deplasare, dar unde pornesc în mod evident cu prima șansă.

Începem cu confruntările din Premier League, care pornesc la drum la ora 14:30, iar apoi închidem un tichet în care avem mare încredere cu o privire aruncată pe Bundesliga sau, cum ar spune microbiștii, campionatul acela pe care îl câștigă mereu Bayern Munchen.

cota2.ro

EVERTON - LIVERPOOL (14:30) - Un nou episod din Merseyside Derby se va consuma azi la Liverpool. Cele două vecine de cartier, nu doar de oraș, se întâlnesc pe Goodison Park într-o confruntare unde ”cormoranii” pornesc din postura de super favoriți, asta chiar dacă nu traversează chiar cel mai bun start de sezon. Totuși, Liverpool a legat două victorii la rând (9-0 cu Bournemouth și 2-1 cu Newcastle) și speră acum să bifeze hattrick-ul la nivel de succese consecutive. Everton respiră greu și n-a simțit gustul succesului în primele cinci etape, cu doar 3 puncte adunate în urma a 3 remize. Lampard simte presiunea unui nou sezon cu retrogradarea drept amenințare, iar Everton pare să aibă misiune imposibilă azi.

ASTON VILLA - MANCHESTER CITY (19:30) - Cu Haaland în formă de zile mari, City vine amenințător pe terenul lui Aston Villa, grupare care se chinuie în acest debut de stagiune. Elevii lui Steven Gerrard sunt pe locul 19, cu 3 puncte, dar abordează duelul cu Manchester City după 3 înfrângeri la rând. Echipa lui Pep Guardiola a câștigat ultimele 3 deplasări de la Villa, meciuri în care, totuși, au reușit să puncteze mereu și gazdele (1-2, 1-2 și 1-6). În mod normal, se va pune doar problema scorului cu care City va câștiga duelul cu Aston Villa.

UNION BERLIN - BAYERN MUNCHEN (16:30) - Campioana Bayern Munchen merge la Berlin pentru a recupera punctele pierdute, surprinzător, acasă, cu Borussia Monchengladbach (1-1). Bavarezii au ratat ocazii monunemantel, iar Sommer, portarul lui Gladbach, a bifat recordul pentru cele mai multe intervenții într-un meci de Bundesliga. Apropo de surprize, bifăm aici și traseul bun al lui Union. Gazdele de azi sunt neînvinse în acest start de campionat (3 victorii și 1 remiză) și au același număr de puncte ca Bayern: 10. 16 goluri a marcat Bayern, în timp ce Union are 11 reușite. Va fi un duel spectaculos, în mod clar, dar dacă norocul n-o va ține în brațe pe Union, atunci Bayern va mai adăuga trei puncte în ierarhia din Bundesliga.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Everton vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.40
Aston Villa vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.38
Union Berlin vs Bayern Munchen
Pronostic:
2
Cota
1.40
Cota finala: 2.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro