Ponturi Pariuri Tenis Karolina Pliskova vs Belinda Bencic

BETANO

Meci echilibrat pe tabloul feminin în faza saisprezecimilor de finală, intre două jucătoare solide, Karolina Pliskova și Belinda Bencic. 

Mai jos aveți o scurtă analiză și pronosticul propus. 

cota2.ro

Karolina Pliskova m-a surprins plăcut în meciul din turul secund cu Bouzkova, meci dominat în totalitate deși pornea cu șansa a doua . Jucătoarea din Cehia a adus aminte de perioada când era lider mondial, fără ieșiri nervoase si cu un procentaj incredibil de 91% puncte câștigate cu primul serviciu. Câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian open și Roland Garros. Pliskova are un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Preferă suprafețele rapide, are un serviciu puternic, trimite mulți ași dar și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscută în circuit pentru acest lucru.

Belinda Bencic este o jucătoare din Elveția, momentan pe locul 13 WTA. Ea este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și deținătoarea a 7 titluri WTA. Bencic este o jucătoare care se simte la rândul său bine pe hard unde își poate pune în valoare loviturile foarte puternice. Anul acesta are titlu câștigat la Charleston, semifinale la Miami și sferturi la Toronto. Aici vine după un meci foarte greu în turul secund contra Soranei Cîrstea, meci în care jucătoarea din România a servit pentru câștigarea partidei. 

Cele două jucătoare au un stil de joc asemănător, sunt puternice, servesc bine, însă comit și destule duble greșeli. Văd o partidă lungă, cu puține breakuri, iar pronosticul meu este peste 22.5 ași și duble greșeli la o cotă de 1.82. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Karolina Pliskova vs Belinda Bencic
Pronostic:
Peste 22.5 ași + duble greșeli
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro