Biletul Zilei format din 9 meciuri la cota 9.34

Superbet

Lyon vs Angers - Lyon a acumulat 10 puncte in primele 4 etape din Ligue 1, iar cu un succes azi ii poate egla in fruntea clasamentului pe cei de la PSG, Lens si Marseille. Angers e penultima in clasament si are in acest moment una dintre cele mai slabe defensive cu 12 goluri primite in primele 5 meciuri din actualul sezon. Un succes al lyonezilor ar trebui sa fie unul destul de simplu de obtinut.

Carlisle United vs Rochdale - In liga a patra din Anglia, Carlisle primeste vizita celor de la Rochdale, ”lanterna rosie” din clasament. Oaspetii nu sunt la prima ”aventura” de genul acesta, in sezonul trecut reusind cu greu sa evite retrogradarea. Ma astept la un succes al gazelor, avand in vedere circumstantele acestei partide si cred ca acestia pot marca minim 2-3 goluri.

cota2.ro

Bristol Rovers vs Morecambe - In liga a treia din Anglia, Bristol Rovers, echipa de mijlocul clasamentului, primeste vizita penultimei clasate, Morecambe, echipa care a incasat 5 goluri in cele 3 meciuri jucate in deplasare. Morecambe are niste statistici dezastruoase in deplasare: In ultimele 23 de meciuri a reusit sa castige doar 3 partide, iar defensiva a cedat in 21 dintre aceste 23 de meciuri.

Greuther Furth vs St. Pauli - In liga secunda din Germania pare ca ne asteapta un meci cu foarte multe goluri intre Furth si Pauli. Ambele formatii reusesc sa puncteze aproape in fiecare partida, insa defensivele le dau batai de cap. Mai mult decat atat, in ultimele 5 directe, fie au marcat ambele echipe, fie s-au marcat cel putin 3 goluri. Ei bine, un deznodamant asemanator astept si azi.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig - Meciul zilei din Bundesliga se joaca pe ”Deutsche Bank Park”, stadion pe care Frankfurt primeste vizita celor de la Leipzig si in care, in 6 din ultimele 7 meciuri directe, ambele formatii au marcat. Deasemenea, peste 70% din ultimele 10 meciuri ale ambelor formatii s-au incheiat cu gol in ambele porti, un final asteptat si in duelul de diseara.

Alaves vs Las Palmas & Genoa vs Parma & Zurich vs Lugano - Aceste trei meciuri s-au incadrat perfect la cerintele mele in ceea ce priveste cornerele. In 75% din ultimele 10 partide ale tuturor celor 6 echipe s-au inregistrat cel putin 7-8 lovituri de colt. Meciurile de astazi sunt destul de echilibrate si avem toate sansele sa bifam multe faze fixe de la coltul terenului.

Stal Mielec vs Slask Wroclaw - Ne asteapta un meci destul de dur intre ocupntele locurilor 9 si 10 din campionatul Poloniei. Statisticile arata ca peste 80% din ultimele 10 meciuri ale ambelor formatii s-au incheiat cu minim 3 cartonase galbene. In ultimele 4 meciuri directe nu am avut sub 4 cartonase si nu cred ca o sa avem nici in partida din aceasta dupa-amiaza.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs Angers
Pronostic:
1
Cota
1.30
Carlisle United vs Rochdale
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.28
Bristol Rovers vs Morecambe
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Greuther Furth vs St. Pauli
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Alaves vs Las Palmas
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.36
Genoa vs Parma
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.25
Zurich vs Lugano
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.25
Stal Mielec vs Slask Wroclaw
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase galbene
Cota
1.25
Cota finala: 9.34
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro